Hamar eltelik 47 nap?
Figyelt kérdés
#Nemsokáratali!
2022. jún. 15. 21:44
1/8 anonim 

válasza:

Vannak esetek, mikor hamar eltelik. Nekem egyetemista koromban volt olyan nyár, mint 47 nap úgy telt el, hogy 10 percre sem emlékeztem belőle.
3/8 anonim 

válasza:

Börtönben lassan.
Tengerparti nyaraláson azért gyorsabban.
5/8 anonim 

válasza:

Ha olyan dolgokat csinálsz, amik lekötnek akkor nem olyan hosszú idő.
Egyetemen volt nekem többnyire, hogy folyamatosan csináltam valamit és napi 12 óra fix egyetem és azzal kapcsolatos dolgokkal foglalkoztam. Meg persze saját érdeklődésikörrel, ami szintén egyetemmel vágott egybe.
Tehát nekem nagyon gyorsan mentek a napok akkor és alig akartam elhinni milyen gyorsan megy az idő.
Viszont ha nem kötöd lemagad és unatkozol, akkor 47 nap örökkévalóság tud lenni.
6/8 anonim 

válasza:

Csak pár másodperc az egész...
4 060 800🤷♂️
7/8 Kései Sirató 

válasza:

Igen, nagyon hamar. Ha közben szenvedsz, akkor azért lassabban.
Ha börtönben, vagy kórházban vagy, akkor olvass valami jó könyvet, az majd leköt.
Ajánlom Edit Eva Eger A döntés című könyvét.
8/8 anonim 

válasza:

Ha van dolgot, csak azt veszed észre, hogy suli van már megint (ha iskolás vagy). Ha nincs ami lekössön, csak szenvedsz, akkor meg nagyon lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!