Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy öregebb nővel fogok...

Egy öregebb nővel fogok aludni, be próbálkoznál?

Figyelt kérdés

Szóval egy 6 fős társasággal megyünk nyaralni, tavaly is voltunk, és egy 50 es nővel aludtam aki az egyik haverom anyja. Persze nem történt semmi azon a 2 éjszakán köztünk.. még csak egymáshoz se nagyon értünk. Én egyik nap hamarabb lefeküdtem, ő később jött, azt gondolta már hogy alszok, aztán a kezemhez ért csak hozzá.

Most idén ugyan úgy megyünk nyaralni, csak több időre, a szobák felosztása ugyan úgy lesz. De a közös megbeszélésen megkérdezte a nő, attól aki a szállást intézi, kicsit olyan lesúlytóbb hangnemmel, hogy megint közös ágy lesz? Ez kicsit olyan elbizonytalanító, hogy mostan nem annyira akarna egy ágyba aludni, vagy csak a haverom miatt kérdezte talán, vagy csak mert kíváncsi hogy egy ágyba lesz e, mert ő örülne hogy ha egy ágyba lenne, csak hát hogy máshogy kérdezzen rá. Ha azt nem akarja kimondani hogy egy ágyba legyen már...

Így mostan kicsit elbozonytalanító, mert amúgy meg eléggé bevállalós nőnek tűnik. Mutogatja magát sokszor... Sokszor láttam már bugyiban mikor náluk voltam, vagy melltartó. De melltartó meg nagy rá kicsit, azt behajolva meg láttam a melleit... Nem olyan szégyenlős.. kb 10 éve nincs semmi kapcsolata. Én 25 éves vagyok. De a beégés elkerülése miatt én nem nagyon szándékozok kezdeményezni. Így meg kellene várnom, hogy ő tegyen valamit, de ő valószínűleg nem fog. Ezért valahogy inkább rá kéne vezetni óvatosba, hogy valamit nyisson... Na hát azt hogyan kellene? 😃

2022. jún. 14. 11:47
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
92%

Én csak azt nem értem, hogy a 6 fős társaságból ugyebár vagy te, mint 25 éves fiatal harcos, és van az említett 50-es "milf", aki a haverod anyja. A többi 4 emberrel mi a helyzet? Miért nem közülük osztottak be valakit a nő mellé?

Amúgy, hogy a kérdésre is válaszoljak. Nem próbálkoznék... :,D

2022. jún. 14. 12:17
 12/29 anonim ***** válasza:
88%

Jó barát vagy. Amúgy szerintem egyértelmű hogy nem akar semmit..ezért nem is örül hogy megint osztoznia kell a szobán.

Magamutogatós? Otthon a saját házában abba van amiben akar. Gondolom csak betoppantál/nem szólt neki a haverod hogy menni fogsz. 10 éve nincs kapcsolata - nem azt jelenti hogy nem lett volna rá lehetősége. Rengeteg nő inkább marad szingli, minthogy kapcsolatban legyen. Sokkal nyugodtabb az életük, nem kell alkalmazkodni, mosni főzni takarítani a másikra ha az életképtelen stb. A szex se hiányzik mindenkinek. Lehet nincs is mit hiányolnia.. Attól hogy van egy gyereke nem biztos hogy valaha is volt orgazmusa.

Ha ki is van éhezve, kétlem hogy a fia haverja kellene neki. Tönkrevágná a kapcsolatát a fiával.

2022. jún. 14. 12:30
 13/29 anonim ***** válasza:
81%
És a te anyád kivel alszik?
2022. jún. 14. 12:44
 14/29 anonim ***** válasza:
91%

Ha tényleg a haverod, már csak azért sem kellene rámozdulnod (még ha valóbabn akarná, és nem csak te álmodoznál erről...)

Szerinted milyen gáz lenne ez a haverodnak? Empátia! Légyszi!

2022. jún. 14. 12:44
 15/29 anonim ***** válasza:
66%

Szerintem tuti akar valamit. Soha nem mászkálnék bugyiban és melltartóban mások előtt. És nem vagyok szégyenlős, csak simán nem normális és nem illik. Nem is aludnék a gyerek haverjával. Aludjanak ők együtt. Vagy miért nem a saját gyerekével alszik.

Szerintem ez a nő tuti akar valamit.

Ne támadd le, de tegyél ráutaló jeleket. "Véletlenül" érj hozzá, bújj hozzá.

2022. jún. 14. 12:46
 16/29 anonim ***** válasza:
88%

Ha többször dicséred, lehet feltűnik neki.

Az is lehet, hogy leteremt amiért a bókokkal "rámozdulsz".

De szerintem sem akar tőled semmit.

Az értelmes embereknek fontosak az igazán emberi kapcsolatok és csak másodlagosak az ösztönök!

2022. jún. 14. 12:49
 17/29 A kérdező kommentje:
Leírtam már, hogy miért ez az ágy felosztás. Amúgy meg tavaly teljesen úgy tűnt mint akinek tetszik, hogy velem aludhat egy ágyba. Idén meg nem tudom eldönteni egyelőre hogy örül e vagy sem.
2022. jún. 14. 13:46
 18/29 anonim ***** válasza:
89%

Én nem látom sehol, hogy miért vele alszol :S

Lehet, hogy most azért nem örül, mert tavaly nem próbálkoztál be nála :DDD

2022. jún. 14. 13:50
 19/29 anonim ***** válasza:
91%
Ha bepróbálkozol mindenképp a nyaralás elején tedd, így a hátralevő időben kellő képpen meg lesz alapozva a hangulat.
2022. jún. 14. 14:26
 20/29 anonim ***** válasza:
65%
Ne a farkaddal gondolkodj az agyad helyett
2022. jún. 14. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!