Más is van úgy vele, hogy utálja a gyerekcsoportokat?

Kérdező!
Teljes mértékben igazad van.
A legtöbb gyereket nem is érdekli, csak kb. fél óráig, utána jön a hangoskodás, rohangálás.

Igazából az is zavaró tud lenni, ha minden gyerek normál hangerővel beszélget, kiabálás nélkül. Tegyük fel, hogy vannak harmincan, mindenki csak egy valakivel beszélget akkor 15 gyerek beszél egyszerre, egy viszonylag kis területen.
Iskolai konyhán dolgoztam, 2 hónapot bírtam ki, minden nap fejfájással mentem haza. Az ebédlőben mindig volt egy alapzaj, még akkor is, ha mindenki kulturáltan beszélgetett

hát szó se róla, elég idegesítőek tudnak lenni
de ahol elfér legalább egy osztálynyi ember, ott akkor is elég jó eséllyel összehoz a sors egy-két idegesítő figurával, ha épp nincs osztálykirándulás. szóval ha békére vágyik az ember, azt nem ilyen helyeken érdemes keresni.

Borzasztóak. Főleg a mostanra kitermelt 5-10 évesek. Én nem a gyerekeket utálom, hanem ezt a sok szaporodásra alkalmatlan selejtet, aki semmit sem csinál a saját kölkével, hogy ember legyen.
Ha nincs gyerekcsoport, csak egy család két gyerekkel, az is néha pokoli tud lenni. Az a két rohadék meg úgy nézi, hogy a gyereke mások szabadidejét cseszi szét, mintha egyszerre lenne süket és vak.
Semmi bajom a gyerekekkel. A szüleikkel van bajom, akiknek jogaik kurvára vannak, de kötelezettségeik nincsenek. Meg tapintat sem bennük. Aztán a felügyelő vagy óvónő próbáljon kezdeni valamit egyszerre 30 ilyennel... Nem elvárható.

Az a baj, hogy ha még normálisak is, és normál hangerővel beszélnek, akkor is van egy állandósult zsizsegés, hangzavar, én már attól is agyf@szt kapok.
Baromi jó volt így júniusban, vizsgaidőszakban utaztam 100 kilométert, és rendre kifogtam osztálykiránduló gyerekcsoportokat. Hát mit mondjak....:(((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!