Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Más is van úgy vele, hogy...

Más is van úgy vele, hogy utálja a gyerekcsoportokat?

Figyelt kérdés
Elmennél a pároddal kicsit hajókázni a Balatonra, és jön egy általános iskolai csoport a hangos, be nem álló pofájukkal és még a haszontalan tanítójuk sem szól rá. Kár, hogy a gyerekeknek nem felárasak inkább a szolgáltatások 😔
2022. jún. 13. 14:05
 1/9 anonim ***** válasza:
81%
Nagyon rossz! Osszes helyet elfoglaljak,kiabalnak,de most jon a szunet nem lesz ilyen probelma!
2022. jún. 13. 14:08
 2/9 A kérdező kommentje:
Pont hogy most lesz ilyen probléma.. kezdődhetne már az új tanév 😀
2022. jún. 13. 14:11
 3/9 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező!

Teljes mértékben igazad van.

A legtöbb gyereket nem is érdekli, csak kb. fél óráig, utána jön a hangoskodás, rohangálás.

2022. jún. 13. 14:16
 4/9 anonim ***** válasza:
34%
Nem tudtad, hogy gyerekre nem lehet rászólni? Életre szóló lelki traumát okoz... A környékünkön van egy gyerektábor, majdnem egész nyáron hallgatjuk a visítozást. Már alig várom.
2022. jún. 13. 14:23
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Igazából az is zavaró tud lenni, ha minden gyerek normál hangerővel beszélget, kiabálás nélkül. Tegyük fel, hogy vannak harmincan, mindenki csak egy valakivel beszélget akkor 15 gyerek beszél egyszerre, egy viszonylag kis területen.

Iskolai konyhán dolgoztam, 2 hónapot bírtam ki, minden nap fejfájással mentem haza. Az ebédlőben mindig volt egy alapzaj, még akkor is, ha mindenki kulturáltan beszélgetett

2022. jún. 13. 14:27
 6/9 anonim ***** válasza:
74%
Felnőttként jobban bírom a gyerekeket, mint gyerekként.
2022. jún. 13. 14:28
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

hát szó se róla, elég idegesítőek tudnak lenni

de ahol elfér legalább egy osztálynyi ember, ott akkor is elég jó eséllyel összehoz a sors egy-két idegesítő figurával, ha épp nincs osztálykirándulás. szóval ha békére vágyik az ember, azt nem ilyen helyeken érdemes keresni.

2022. jún. 13. 14:36
 8/9 anonim ***** válasza:
92%

Borzasztóak. Főleg a mostanra kitermelt 5-10 évesek. Én nem a gyerekeket utálom, hanem ezt a sok szaporodásra alkalmatlan selejtet, aki semmit sem csinál a saját kölkével, hogy ember legyen.

Ha nincs gyerekcsoport, csak egy család két gyerekkel, az is néha pokoli tud lenni. Az a két rohadék meg úgy nézi, hogy a gyereke mások szabadidejét cseszi szét, mintha egyszerre lenne süket és vak.

Semmi bajom a gyerekekkel. A szüleikkel van bajom, akiknek jogaik kurvára vannak, de kötelezettségeik nincsenek. Meg tapintat sem bennük. Aztán a felügyelő vagy óvónő próbáljon kezdeni valamit egyszerre 30 ilyennel... Nem elvárható.

2022. jún. 13. 14:58
 9/9 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ha még normálisak is, és normál hangerővel beszélnek, akkor is van egy állandósult zsizsegés, hangzavar, én már attól is agyf@szt kapok.

Baromi jó volt így júniusban, vizsgaidőszakban utaztam 100 kilométert, és rendre kifogtam osztálykiránduló gyerekcsoportokat. Hát mit mondjak....:(((

2022. jún. 13. 19:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!