Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire veszélyes a jelenlegi...

Mennyire veszélyes a jelenlegi helyzetben egy melegnek felvállalnia magát Magyarországon?

Figyelt kérdés
Felvállalni, azaz nem hazudni pl. akkor, amikor a munkahelyén a magánéletéről faggatják.

2022. jún. 13. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
55%
En hetero vagyok es ugy veszem eszre egyaltalan nem gond mar. Boltokban en mar lattam mindenfele penztarost a kasszaknal: leszbikus not (felnyirt haj, tetovalas, szivarvanyos karkoto), meleg diakmunkast nyavogo hanggal noies mozdulatokkal, szemoldok kiszedve, kis smink... leritt rola meleg. Szoval nekem az a tapasztalatom, hogy mar elfogadott.
2022. jún. 13. 10:40
 2/8 anonim ***** válasza:
29%

Ilyen szempontból szerintem nem veszélyes.

Kb. senkit sem érdekel.

Csak akarj téríteni és ne legyél kisminkelt nyávogó influencer.

2022. jún. 13. 10:40
 3/8 Kólauborkával ***** válasza:
70%
Amennyiben kultúrált formában elmondod akkor a többséget nem fogja zavarni, de homofóbok mindenhol vannak, arra készülj. Talán előbb érdemes azt is felmérni mennyi homofób van, de a legtöbb helyen szerintem nem gond.
2022. jún. 13. 10:43
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Először dolgozd be magadat, szóval érd el, hogy mint kollégát becsüljenek. Ha ezek után derül ki rólad, akkor már nemigen lehet probléma. Természetesen ne téríts és ne mondj férfikollégádnak olyat, hogy jó a segge, szívesen megfognád vagy hasonlók.
2022. jún. 13. 10:56
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem nem érdemes. A magánélete mindenkinek magánügy, akkor is ha hetero, senkinek nem kéne, hogy köze legyen hozzá. Munkahelyi közegben jobb titokzatosnak maradni egy bizonyos szintig.
2022. jún. 13. 11:11
 6/8 anonim ***** válasza:
16%
Nem az a baj, hogy beteg vagy, hanem, hogy erőszakoskodsz, hogy fogadjanak el meg mutogatod magadat...le se tojnak amúgy, ha nem mászol mások arcába beteges dolgaiddal...
2022. jún. 13. 14:46
 7/8 anonim ***** válasza:

Sztem még mindig elég veszélyes, főleg vidéken.

az átlag magyar azért nem az eszéről híres, és az életével is elégedetlen. én is most kaptam dühös homofób kommentet vmi idegbetegtől, de láthatod, miket írt a 6os.

nyilván az ilyen frusztrált prolik továbbra sem elfogadóak.

2022. jún. 22. 10:56
 8/8 Kólauborkával ***** válasza:
9%

Én szerintem meg 6#-nak igaza van, a személyeskedést leszámítva… engem is sokkal jobban zavar amikor szadomazó cuccban kell vonulni a városon, mert ők homók… és igen, én véletlen arra jártam egy ilyen eseményen és pontosan ezt láttam.

Van értelmes meleg ismerősöm, de neki ugyan az a véleménye, mint nekem és nem polgárpukkasztásért meleg…

2022. jún. 22. 12:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!