A jelenlegi Magyarországon,ki proli réteg?
Figyelt kérdés
2021. jan. 28. 16:48
1/11 anonim válasza:
Én azokat nézem le aki használja ezt a szót, ezzel degradálja a szegényebb réteget.
2/11 anonim válasza:
Ezt a szót rengeteget használják itt, de nem hiszem, hogy tudják a konkrét fogalmát.
3/11 anonim válasza:
Pontosan nem tudom, hogy ki számít proletárnak a mai társadalomban, de elmondom, hogy én kit hívok annak. Azt az embert hívom prolinak, aki a rossz anyagi- és társadalmi helyzete miatt a létminimumon él, vagy azalatt, esetleg egy ótvar állapotú, lyukméretű panellakásban. Emellett semmilyen pozitív hatással nincs a társadalomra és tele van destruktív gondolatokkal, megkeseríti patkény módjára a környezete életét és az egoizmus, színtiszta irigység és gyűlölet teljesen elködösítette az agyát.
4/11 A kérdező kommentje:
3-as,hasonlóan gondolom én is és szerintem a roma lakkosság 95%-a ide tartozik.
2021. jan. 28. 17:28
5/11 anonim válasza:
Akikről te beszéltek, ők szerintem a mélyszegénységben elők.A prolit ma inkább a minimálbérért, vagy gyárakban dolgozókat hívják a jobbmódúak. De attól még gusztustalannak találom, mert ez csak a elnézésüket szimbolizálja.
6/11 anonim válasza:
Azok akik Bödőcsön tudnak nevetni
7/11 anonim válasza:
Nem, a cigány az cigány.
A proli valamilyen formában mindig munkásember.
Aki:
"Gyakran ipari jellegű városban, annak lakótelepi övezeteiben élő) külső megjelenésében, gondolkodásmódjában, viselkedésében közönséges, igénytelen, szembetűnően műveletlen, mindezek következtében társadalmilag kedvezőtlen megítélésű, alacsony helyzetű személy.
A szó jelentésbővülés révén az ilyen személyekhez társított jellemvonásokkal rendelkező (kínosan igénytelen, faragatlan) cselekvés, fogalom jelzője is lehet."
8/11 anonim válasza:
Mivel manapság ez inkább szitokszó, nem igazán lehet iylen rétegről beszélni.
9/11 anonim válasza:
A prolinak annyi jelentése van ma már, hogy ezt nehéz megmondani.
Ha a negatív viselkedést érted ez alatt akkor elég nagy réteg, az ország fele is, de lehet több. Ha a kétkezű melóst érted alatta amibe beletartozik a jó és rossz is, akkor még nagyobb.
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!