Régebben volt ilyen amikor a régi munkahelyemen voltam. De volt folyószámla hitelem így le tudtam menni a bankomnál minuszba. Igy aránylag gond nélkül megoldottam.
2022. jún. 10. 15:37
2/9 anonim válasza:
Elmentem takarítani házakhoz.
2022. jún. 10. 15:43
3/9 anonim válasza:
Számtalanszor...a mai napig van ilyen, nem igazán tudok spórolni, de legtöbbször segít valamelyik családtagom.
2022. jún. 10. 15:55
4/9 anonim válasza:
Volt ilyen egy időben, amikor még megvolt a svájci frank hitelem, és elvesztettem a munkámat. Anyukám segített ki akkor is, meg egy évekkel későbbi esetnél is, amikor a kutyusom lett olyan beteg, hogy heteken keresztül kellett kezelésekre hordanom, és összesen többszázezer forintba került talpra állítani.
2022. jún. 10. 15:56
5/9 anonim válasza:
Igen, elmentem kaját guberálni este, hogy ne lássák hogy én vagyok. Soha nem segített senki. Most egy idős férfival élek, aki a szexért cserébe eltart.
2022. jún. 10. 16:03
6/9 anonim válasza:
Igen sajnos nem kellett volna bele fogni a jogosítványba. Mindenem rá ment már. Nagy hülyeség volt.
2022. jún. 10. 16:07
7/9 anonim válasza:
Hát én itt vagyok kifogyott pénzzel egy félkész lakásban :D
Kellene még úgy 2 millió, hogy kész legyen, meg hát még vagy 1 hogy rendesen be is tudjam bútorozni.
Közben néha úgy érzem, hogy váltani kellene az életben, másik munkahely, miegymás. Csak hát tartalék nélkül nem akarok belevágni.
2022. jún. 10. 16:49
8/9 anonim válasza:
Tamás azért nem tudom hányadik autód vetted, és még ott van 2 hümhüm az udvaron. Roskadozik a garázsod a sok cucctól. Nehezen tudom elképzelni hogy nincs pénzed.
Bár igaz sok mindenbe belevágtál, az szívta le a tárcád. De ott van a családod is, meg a barátaid is. Nem hiszem hogy ilyen rossz helyzetben nem támogatnának még a továbbiakban is, ahogy eddig tették.
Ha meg nagyon rosszul megy, még mindig eladhatsz dolgokat. Vagy kérhetsz támogatást a youtube nézőidtől, akik között biztos akad egy bőkezü adakozó, aki túlsegit a holtponton. Ez nálad csak átmeneti, a sok projekt miatt.
2022. jún. 10. 18:03
9/9 anonim válasza:
Igen, még nem dolgoztam akkoriban, de külön éltem albérletben és anyukám küldött pénzt a költségekre, de nem sokat. Akkoriban, nem voltam még annyira jó a pénz beosztásában, de legalább a saját káromon tanultam. Valahogy sikerült elköltenem minden pénzem, de úgy, hogy főznivaló sem volt otthon semmi, akkoriban még nem is nagyon főztem. Az utalás nem jött át hétvégén, én pedig egy zsemlét nem tudtam venni, kopogott a szemem az éhségtől. Örökre megtanultam, hogy figyeljek rá, hogy beosszam a pénzt és mindig legyen mihez nyúlni, tartós élelmiszer is mindig van otthon azóta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!