Férfi vagyok, kádba és mosdókagylóba pisilek rendszeresen és van barátnőm aki tudja ezt! Nem olyan plázacica,nyafogós,hisztis pi.sa mint itt sokan!
2022. jún. 11. 18:58
25/48 anonim válasza:
Fúj!!! Azért egy pisi is fröcsög össze-vissza, amíg ereszted a mosdókagylóba, a sugár nekicsapódik a felszínnek, pár csepp visszacsapódik, a sugárból is fröcsög ki pár csepp, az rácsöppenhet a fogkefémre, fültisztítő pálcámra, fogszabályzótisztító kefémre, aztán egy fogmosásnál, fogszabályzótisztításnál, fülpucolásnál meg kenem a pisit a számba/fülembe.
Azt se értem, ha ott van a slozin, akkor miért nem a wcbe pisil bele, miért a mosdókagylóba.
2022. jún. 16. 17:12
26/48 anonim válasza:
24, most olvastalak. De miért nem a wcbe pisilsz? A kád még hagyján, nem akarsz kiszállni tusolás közben, de ha ott a wc, akkor miért nem abba pisilsz bele?
2022. jún. 16. 17:14
27/48 anonim válasza:
26;
Mert egyszerűbb, praktikus, utána kézmosásnál öblítek is.
De a mi esetünkben a pisi egyáltalán nem undorító,inkább izgató!
2022. jún. 16. 19:04
28/48 anonim válasza:
És ezt másoknál is csináljátok vagy csak otthon?
2022. jún. 16. 19:47
29/48 anonim válasza:
Persze hogy másoknál is. Tudod milyen kényelmes? Pont jó a magassága, nekem a sima vécé túl alacsonyan van, mosdónál nem kell olyan precízen célozni. Utána egyből kezet is moshatok, vagy akár a makkomat is, kényelmesen. Ráadásul két ajtónyitással kevesebbe is kerül!
2022. jún. 16. 19:56
30/48 anonim válasza:
Most lettem biztos benne hogy csak hulyéskedsz. De azért elég undorító belegondolni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!