Melyik könyvből, sorozatból meríthetnék egy átlagos életelőzmény sztorit magamnak? Alább részletek
(Szóval főleg önbizalomhiány végett nem volt igazi párkapcsolatom még 30éves nő létemre. Egy 10 éve már barátnőktől is eltávolodtam, mert így főleg csak kisebbségi komplexust éreztem, szégyelltem a helyzetem.
Munkahelyeken szégyelltem,h nincs életem 😄..szóval így olyan helyre mentem dolgozni, ahol a nagy átlagnak más okokból, de szintén nem rózsás a helyzete.)
! Na most pedig szeretnék ezen változtatni, mert így mostanra sikerült rájönnöm, h valójában nem is vagyok olyan vészes, elfogadhatatlan, mint azt gondoltam magamról. Vagy csak úgy vélem, a kortársaim se olyan kritikusak ennyi idősen már..Most főleg az akadályoz új kapcsolatok kialakításában, h nincs élettapasztalatom:(
Nem akarom ezt mindenkivel megosztani, h hát masszív 10 évet kidobtam az életemből. Amúgy idegenek nem is feltételeznék rólam, h így eltoltam az életem. Szóval senkinek se fájna ezt elfedni, de hazudni csak úgy tudnék hitelesen, ha lenne több infóm milyen egy párkapcsolat, milyen fázisokat, érzéseket élnek át az emberek. Néhány emlék.
Barátnőkkel való sztorik.
Hát ez egy kicsit bődületgáz és kedvem sincs ezeket olvasni, nézni, de kéne valami háttér, hogy egy társaságban való szóváltások kapcsán, vagy ákár egy új fodrász, új munkahelyen való bemutatkozásomban, ne távolságtartónak kelljen lennem, h nehogy kényes téma kerüljön szóba.
Érthető a helyzet? ..Van ilyen könyv, film, sorozat, amiből egy átlagos életet meríthetek az elmúlt 15 évemre? Tehát 15től 30 éves koromig tartó fejlődés, érés sztorijai?
#10 Szia!
Helyileg merre vagy?
Én szívesen barátkoznék.
#11 Szia!
Helyileg merre vagy?
Én szívesen barátkoznék.
#9-es, ha rájuk írsz privátot, látják melyik hozzászólásuk révén írsz üzenetet
Én amúgy Budapesten gondoltam néhány programra ellátogatni, de onnan 60km-re lakom jelenleg.
Egyébként túrázás is érdekel, főleg ilyen megrendezett (teljesítmény) túrák. #11, ha Pest megye környékén vagy Te is és mennél vmelyikre..
Csak halkan jegyzem meg, hogy tíz perc alatt lebuksz vele :D
Az emberek nem hülyék, és olyan gyorsan belezavarodsz majd a hazugságodba, hogy öröm lesz nézni, pluzs, az ugye megvan, hogy értelmes ember ezért úgy kidob majd, akár x év együttélés után is, mint a huzat.
El kellene kezdeni önfejleszteni,olvasni olyan témákat amik érdekelnek,beszélgetni és ismerkedni új emberekkel akikkel barátságot tudsz kötni, aztán jöhetnek a programok.
Ilyenben nem érdemes hazudni, mert egyszer úgy is ki fog derülni,aztán ez miatt meg fog-fognak szakadni a hazugságon alapuló kapcsolataid,ezáltal össze törsz de nagyon.
Tisztalappal a legjobb elkezdeni mindent, neked is sokkal jobb lesz hogy nem kell hazudnod és titkolóznod.
Egy jó tanács, ha valaki meg akar ismerni akkor engedd meg neki, ne hazudj neki,légy őszinte.
Nem véletlenül mondják, hogy a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát. Olyan embereknek hazudnál fiktív kapcsolatokról, élményekről, akik már voltak hasonló élethelyzetekben, amiket te csak kitalálnál magadnak. Átlátnának rajta. Ráadásul még ha sikerülne, akkor is másnak hinnének, mint aki vagy. Hogy lehetnének így értékesek ezek a kapcsolatok? Ha még ki is derülne (márpedig úgyis kiderül), akkor minden megkérdőjeleződne.
Nem kell mindent teljes mélységben megosztani másokkal. Ne kezdj panaszkodni, mennyire nincsenek barátaid, kapcsolataid. Ha csak annyit mondasz, hogy nem találsz normális párt, azzal többnyire be fogják érni. Ha mégis kíváncsiskodnak, mondhatod, hogy nem akarsz jobban belemenni, mert kellemetlen számodra. És még igaz is... Innen meg elterelheted a beszélgetést a másikról szóló kérdésekkel és a legtöbben hálásak lesznek, hogy mindjárt ajánlottál egy kapcsolódó, de kicsit más témát a kínos hallgatás helyett.
A legtöbb ember úgyis jobban szeret saját magáról beszélni. Ha visszakérdezel, hogy ők hol találkoztak, stb. Boldogan fognak mesélni neked magukról és talán még tanácsokat, segítséget is kaphatsz tőlük. Ha elmondod, hogy nem megy az ismerkedés, jó eséllyel fognak elhívni bulikba, programokra, bemutatnak a szingli barátaiknak. A legtöbb ember így ismerkedik, bulikban, programokon, baráti társaságokban, ismerősök ismerősei révén, stb.
A legtöbb romantikus, hétköznapi emberi kapcsolatokról szóló film, sorozat pont arról szól, hogy emberek hétköznapi történeteit nézed. Ezek valamennyire segíthetnek tanulságokat leszűrni, de ne kamu saját történetként add elő őket. Csak ismerd fel, ha hasonló helyzetbe kerülsz és kerüld el a mások által már bemutatott csapda helyzeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!