Ha dolgozni megyek masnap, este be veszek egy xanaxot, ra fogok szokni?
1mg-ot veszek be azokon az esteken amikor masnap dolgozni megyek.
Amikor ejfelre erek haza, es 5 kor kelek, akkor mar a buszon be veszem hogy mire haza erek hasson ,gyorsan tusulok es alszok is
Ha nem megyek dolgozni nem szedem soha. De enelkul nem tudok elaludni
23l

Lefogadom hogy nappal koffeint veszel magadhoz. Én 25 éve kávét iszok, néha 3at 4et is és sosem tudok aludni.
Volt szerencsém kipróbálni egy stresszesebb vizsgaidőszakban a kávé elhagyását (hogy tudjak aludni éjjel) és bejött. Amikor jót akarok aludni, aznap semmi koffein és este mint akit kiütöttek.

Ja és légyszi ne vegyél be altatót.
Nekem volt hogy felírta az orvos mégsem szedtem.
Hát úgy rászoksz, hogy nemhogy leszokni nem tudsz de még emelni is kell az adagot. Mondjuk heti 1 alkalom oké, ha rendszertelen, viszont az 1 mg az szerintem sok.
Igyál meg egy citromfű teát, vagy vegyél be galagonya tablettát. Akár kettőt is, de ne kemikáliákat.

#5 Alvásproblémákra is fel szokták írni, csillagpor. Talán ha tényleg utána olvastál volna, tudnád ;)
A kérdésre meg: nálad nem hiszem hogy fennállna, hogy komolyabban rászoksz (azaz hogy többet/gyakrabban akarnál bevenni) inkább csak olyan értelemben szoksz rá,hogy egy idő után szó szerint képtelen leszel aludni nélküle.
A helyedben amint lehet, keresnék ra valami alternatívát. Egy életen keresztül nem szedheted, márpedig minél tovább szeded, annál nehezebb lesz visszaszoknod a nélküle való alvásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!