Egy étterem - pub hogy lehet este 11kor sőt éjfélkor fullon? Ezek hogy mennek másnap dolgozni? Én 22hkor legkésőbb ágyban vagyok mert másnap csörög a vekker
"1 körül hazaesnek, reggel 6-kor kelnek."
világos. hogy másképp.
meg az is kérdés milyen munka az amiből egy este el lehet tapsolni 10-20-30 stb ezreket a szórakozásra.....
nekem 140 a havim... 10.000-et éves szinten nem költök szórakozásra nem egy este
Szabadnapos másnap
Délutános
Munkanélküli vagy magánvállalkozó
Fel tud kelni 2-3 óra alvás után is
Speed-ezik
#3: Miért gondolod, hogy ugyanazok vannak ott minden este? És miért gondolod, hogy egy hónapban mondjuk kétszer 10.000-et költeni sok egy éjszaka alatt?
Az a te dolgod, hogy 140.000 a havid. Keress más munkát. Egyszerű operátorok is sok helyen 160.000-200.000-at keresnek.
Es honnan tudod h. fullon vannak a kocsmak, ha neked mar 10-kor fellovik a pizsit?
Teszem hozza: aki 9-re jar vagy home office-ban dolgozik, annak pl. siman kiadja hogy 11-kor lep le a sorozobol, meg hazajutassal egyutt is megvan a 8 ora alvas.
Hogy neked 140 a fizud? Hat, aki minimalbert keres, az bizony kenytelen max. Kobanyait vagy hazipalinkat inni, otthon. Ez van, ha nem vagy elegedett az eleteddel, valtoztass rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!