Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Megirjam az exenek hogy ő irt...

Megirjam az exenek hogy ő irt a messengerembol neki csunyakat, mert azt akarja hogy egy angyalnak gondolja ot es nem merte az arcat valalni?

Figyelt kérdés

Volt egy "baratnom", akit nagyon felre ismertem. Eljatszotta hogy o mennyire jo ember,o senkinek sem artana, ot mindenki csak bantja...en mindent elhittem.

Az exevel joban voltam, mondta a baratnom hogy lepjen mar be a messengerembe hogy tudjon a fiuval beszelni mert 3 ev utan is bele van betgededve , de nem valallja az arcat ezert a fiu azt hitte en irok neki. Elhordta mindennek, rosszakat kivant neki a jovonben nezve,es leirta neki azokat a dolgokat amiket o nem mert neki elmondani azert hogy ne gondoljon rola rosszat

Ugyanebben az idoben elotte par nappal, a sajat profiljabol meg felvette vele a kapcsolatot hogy o szeretne megtudni mindent utoljara beszelni akar vele ,szepen beszeltek es a beszelgetes vegen kedvesen utoljara elkoszont tole mint egy angyal es jokat kivant neki a jovore nezve 😂

Ez a lany engem annyira hatba szurt azota hogy azt le irni nem tudom.

Haragszom magamra amiert elhittem neki hogy o milyen jo, es ez a sztori is csak azt igazolja hogy ő tenyleg mindenben csak megjatsza magat.

Irni akarok a fiunak hogy nem en voltam azokat a dolgokat nem en irtam neki csak a lany a sajat profiljabol nem merte mert o egy angyal es en hulye naiv bele mentem ebbe

Ugy erzem tudnia kell a valosagot mert nagyon zavar hogy mindenkit hulyenek nezett a lany es en tudom es ki sem derul elhallgatom ezt...

Ha irok a fiunak vajon megnyugszik a lelkem amiert hatba szurt engem es vissza adtam neki pont ott amibe tudom hogy bele lesz betegedve ha kiderul?

Miert ne adhatnam vissza valakinek azt amit megerdemel?

2022. jún. 7. 20:20
 1/1 A kérdező kommentje:

Ez a lany tenyleg mindenkinek kamu profilbol irkal mert a sajat nevet nem meri mocskolni mert o rola azt kell godnolni hoyg egy angyal.

Es ezeket en nem vettem eszre

Ugy erzem ugy a korrekt ha irok ennek a fiunak

2022. jún. 7. 20:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!