Megirjam az exenek hogy ő irt a messengerembol neki csunyakat, mert azt akarja hogy egy angyalnak gondolja ot es nem merte az arcat valalni?
Volt egy "baratnom", akit nagyon felre ismertem. Eljatszotta hogy o mennyire jo ember,o senkinek sem artana, ot mindenki csak bantja...en mindent elhittem.
Az exevel joban voltam, mondta a baratnom hogy lepjen mar be a messengerembe hogy tudjon a fiuval beszelni mert 3 ev utan is bele van betgededve , de nem valallja az arcat ezert a fiu azt hitte en irok neki. Elhordta mindennek, rosszakat kivant neki a jovonben nezve,es leirta neki azokat a dolgokat amiket o nem mert neki elmondani azert hogy ne gondoljon rola rosszat
Ugyanebben az idoben elotte par nappal, a sajat profiljabol meg felvette vele a kapcsolatot hogy o szeretne megtudni mindent utoljara beszelni akar vele ,szepen beszeltek es a beszelgetes vegen kedvesen utoljara elkoszont tole mint egy angyal es jokat kivant neki a jovore nezve 😂
Ez a lany engem annyira hatba szurt azota hogy azt le irni nem tudom.
Haragszom magamra amiert elhittem neki hogy o milyen jo, es ez a sztori is csak azt igazolja hogy ő tenyleg mindenben csak megjatsza magat.
Irni akarok a fiunak hogy nem en voltam azokat a dolgokat nem en irtam neki csak a lany a sajat profiljabol nem merte mert o egy angyal es en hulye naiv bele mentem ebbe
Ugy erzem tudnia kell a valosagot mert nagyon zavar hogy mindenkit hulyenek nezett a lany es en tudom es ki sem derul elhallgatom ezt...
Ha irok a fiunak vajon megnyugszik a lelkem amiert hatba szurt engem es vissza adtam neki pont ott amibe tudom hogy bele lesz betegedve ha kiderul?
Miert ne adhatnam vissza valakinek azt amit megerdemel?
Ez a lany tenyleg mindenkinek kamu profilbol irkal mert a sajat nevet nem meri mocskolni mert o rola azt kell godnolni hoyg egy angyal.
Es ezeket en nem vettem eszre
Ugy erzem ugy a korrekt ha irok ennek a fiunak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!