Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Le akarom magamat törölni...

Le akarom magamat törölni facebookról és messengeremet is törölni akarom. De ebben az esetben ezt nem tehetem meg, vagy mégis? Több lent.

Figyelt kérdés

Iskolás lány vagyok, 17 éves. Van osztálycsoport amit sajnos muszáj néznem mert abba tesznek fel fontos dolgokat a sulival kapcsolatban. Leckét meg órai munkát nem tudok máshol megszerezni, csak messengeren tudom elkérni ha beteg vagyok. Meg anyám is állandóan csesztet hogy nézzem a csoportot.

Már untat a facebook, az insta, egyedül a tik-tokot élvezem ,de az meg van anyám telóján is ( mert letöltöttem oda is) szóval azt néha tudnám használni ha elkérem anyámtól a telóját.

2022. márc. 30. 14:14
 1/6 A kérdező kommentje:

Elegem van abból is, hogy hiába tiltok embereket facebookról, instáról állandóan ugyanazok zaklatnak már 2 éve folyamatosan. Nem érdekel már az internet, már csak zenehallgatásra használnám legszívesebben csak a netet.

Telefonszámomat is meg kéne szüntetnem meg az email címemet is.

2022. márc. 30. 14:16
 2/6 Andizsuzsi ***** válasza:
100%
És most akkor mi a kérdés?
2022. márc. 30. 14:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Mi lesz ha törlöm a facet? Muszáj lesz ujat csinálnom a suli miatt vagy nem?

Vagy először kérdezzem meg valakitől hogy letörölhetem e magamt.?

2022. márc. 30. 14:25
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Csinálsz egy fiókot 0 ismerossel, beallitod hogy csak ismeroseid irhatnak es vehetnek fel kapcsolatnak, tehat igy senki se tud ott elerni, es belepteted a mostani fiokoddal az ujjat, ezutan torlod a regit.

De azt is lehet es hosszu tavon jobban jarsz vele, ha csak azokat az embereket tiltod (gondolom instarol is lehet) akiket nem kedvelsz, nem hagyod hogy ok befolyasoljak az eleted.

2022. márc. 30. 14:32
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Nem teljesen értem a problémádat. Ha nem akarod használni az appot és csak bizonyos funkciókra van szükséged, akkor ne használd az appot, csak azokra a specifikus funkciókra... Kikapcsolod az értesítéseket és csak célirányosan arra nézel rá, amire szükséged van és kész.
2022. márc. 30. 14:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én meg pont az ilyen (a koromnál fogva: munkahelyi) csoportokból léptem ki, mondván hogy szabadidőben ne b*szogassanak, mert még napközben is utálom őket, nem hogy itthon. Ha akarnak valamit, a törvényes keretek közt, munkaidőben (a te analógiádban: iskolaidőben) közölhetik, egyébként nem vagyok hajlandó foglalkozni velük.
2022. márc. 30. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!