Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért jönnek a dagadt nők...

Miért jönnek a dagadt nők azzal, hogy ők elfogadják magukat meg jól érzik úgy magukat,aztán ha strandra kell menni, akkor pólóban vannak végig vagy max egyrészes fürdőruhában?

Figyelt kérdés
Akkor most felvállalják magukat vagy nem?
2022. jún. 7. 13:55
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
90%
Mert attól hogy elfogadod magad még tudhatod hogy mi áll jól és mi nem xd Ez olyan mint hogy megkérdezed hogy ha kövér vagy miért nem XS-es ruhákba gyömöszkölöd be magad? Mert szarul néz ki.
2022. jún. 7. 15:42
 22/36 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy alig várom hogy pár nap múlva óramű pontossággal jöjjön a következő önérzetes kövér férfi számon kérni, hogy ők a kettős mérce áldozatai, hiszen a kövér nőket mindenki elfogadja, míg őket megvetik...
2022. jún. 7. 15:56
 23/36 anonim ***** válasza:
100%
Én elfogadom magam nőként, de nem szeretek szoknyát hordani, mert kényelmetlen számomra, pedig jól is áll, de nadrágban jobban érzem magam, kényelmesebb. Az öltözködés egyéni ízlés kérdése is. Lehet, hogy ez tetszik nekik, semmi közöd hozzá.
2022. jún. 7. 16:42
 24/36 anonim ***** válasza:
9%
Nekik legalább nem kell vasmacskával járkálni, hogy lerögzítsék magukat a földre, mint nektek, mert a legkisebb szellő is elvisz titeket jó messzire, ti kis hőbörgő anorex nádszálkák.
2022. jún. 7. 16:52
 25/36 anonim ***** válasza:
100%
Az elfogadás nálam éppen azt jelenti, hogy tisztában vagyok az állapotommal és szemelőtt tartom. Pl. mozgok, de sosem az izületeim rovására. Csinosan öltözök, de kényelmesen. A bikini pedig hájjal nem kényelmes. (Ismered azt, amikor a hájas combjaid minden lépésnél dörzsölik egymást?. Vagy azt, amikor a hurkák plusz hajlatokat képeznek és ezer helyen izzadsz? Te felvennél így egy bikinit?)
2022. jún. 7. 19:02
 26/36 anonim ***** válasza:
89%
Amúgy mindenki eszik lángost, vékonyak is, csak az ugye menő, amíg el nem hízik tőle.
2022. jún. 7. 19:44
 27/36 anonim ***** válasza:
88%

Én vagyok az egyetlen aki felnőtt annyira agyilag, hogy leszarja ki hogy néz ki? Ha lemegyek a strandra nem azért megyek, hogy másokat kukkoljak, hanem hogy kikapcsolódjak.

Pont ugyanannyira leszarom a "dagadt" embereket mint a jó testűeket, nem miattuk megyek le.

Az meg baromi primitív gondolkodásra vall, hogy valakit a kinézete miatt kinevessünk. Én általában (ha szóba kell állnom valakivel) azt nézem, hogy milyen ember és nem azt, hogy hány kg.

Ez kb az óvodában volt menő, max egy bizonyos IQ szint alatt foglalkoznak emberek mások kinézetével.

2022. jún. 7. 21:17
 28/36 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem mind ugyanugy gondolkozik.. de kit izgat
2022. jún. 7. 21:19
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
Pont most nézek egy fürdőruhás haul videót, amiben a csaj félóráig elemzi, hogy "nem érzi magát biztonságban" az adott bikiniben, mert csúszdázás vagy akármi közben kieshetnek belőle a mellei. Hát bocs, de én se 40, se 80, se 200 kilósan sem akarok feszengeni, mert nem azért megyek strandra.
2022. jún. 7. 23:52
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
29! Nekem egyszer a stégről ugrálás közben leesett (azaz felcsúszott) a bikinifelsőm. :D igen, megvannak a veszélyei. Mondjuk napozás közben jobban szeretem a kétrészest, de tény, hogy az egyrészes praktikusabb sokszor.
2022. jún. 8. 07:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!