Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Számít ha egy adott embernek...

Számít ha egy adott embernek 300 vagy 30 lánk van a profilképén?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömnek 300 lájkos profilképei vannak,nekem csak 50-et ha elérek,Attól függetlenül uganÚgy tartjuk a kapcsolatot és eléggé kedvel engem.Vagy ez számít hogy kinek mennyien lájkolják a képét,vagy hogy hányan írnak neki meesengeren vagy szülinap alkalmából a facebook-on?
2022. jún. 6. 21:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Drágaság, ha egy kicsit is kiemelnéd a fejed a telefonodból, fb-odból, akkor a valós világgal is foglalkozhatnál, ahol nem like-okban mérik a dolgokat. Az életben nincs like.

Egyébként hány éves vagy? 10?

A like egy nagy nulla!

2022. jún. 7. 05:49
 12/13 anonim ***** válasza:
40%
Én 500 lángos képű alatti férfivel szóba sem állok.
2022. jún. 7. 08:04
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát vannak akik ebben mérik, de őszintén szólva, azok annyit is érnek...

Kérdező, szerintem nem kell aggódnod ezen. A jelenség létező, de aki ezalapján ítél meg bárki is, az ritka felszínes ember lehet. Szerintem a te 50 likeod reális és jó. Tudni kell hogy sokan több1000 random embert is visszaigazolnak ismerősként, sőt akár kifejezetten gyűjtenek is. Esetleg mindenféle csoportokban járatják meg a képeiket likeot gyűjteni, láttam már ezt is. Szóval kétes dicsőség az ilyen. Ráadásul sok esetben ők inkább kompenzálni próbálnak ezzel valamit, ego és önkép erősítés céllal.

2022. jún. 7. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!