1/7 anonim válasza:
Hogy furcsa, milyen értelemben?
2/7 A kérdező kommentje:
Ilyen random, full idióta képeket látok rengetegszer...
2021. márc. 16. 14:06
3/7 anonim válasza:
Mert olyat tesznek ki, nincs ebben semmi, nekem pl 13 éve változatlan, és csak azért az van kinn ami, mert kellett valami, és közben épp filmet lestem, hát jó, az adott film egy szereplője tökéletes. Azóta meg nem foglalkoztam vele.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem arra gondolok, hogy csak úgy valamit betesznek, csak sokaknak annyira hülye képük van, hogy az már fáj...
2021. márc. 16. 14:32
5/7 KmsRys válasza:
Nem csak Steam-en, de sok más helyen (pl: Youtube, Discord) is látok tiszta idióta profilképeket (azt hiszem, hogy tudom milyen képekre gondolsz).
Ezek ilyen unalmas életű 13-18 évesek, akiknek semmi dolga, számukra az a szórakozás, hogy egymásnak küldözgetnek értelmetlen meme-eket, és ezeket "shitpost"-nak szokták hívni, valamint gyakran komolytalankodnak, trollkodnak. Sok ilyen embert láttam már a neten mindenütt, én is falra mászok az ilyenektől, rendkívül idegesítőek. Értelmes emberek, de szándékosan úgy viselkednek, mintha súlyosan fogyatékosok lennének. Borzasztó...
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
2021. márc. 16. 14:57
7/7 anonim válasza:
Nem tudom, én mindig próbálom valami engem érdeklő dologhoz kötni. De most ugye a pontrendszer mióta bejött, lehet venni animált profilképeket is, vannak köztük jók-kevésbé jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!