Csak szerintem furcsa ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Van egy lány ismerősőm aki nagyon szereti az animét (pont úgy ahogyan én) És facebookon mindig egy fiú anime karakter a profilképe. Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de ez szerintem nagyon fura😅 Ti hogy gondoljátok?2020. jan. 30. 21:50
2/5 anonim válasza:
Nem az animét, hanem az animéket szeretitek.
Vagy: Nem a filmet, hanem a filmeket. Nem a könyvet, hanem a könyveket.
3/5 anonim válasza:
Mit fáj neked? Sose fogom megérteni ezt a hozzáállást. Törődj a magad dolgával. A lány ismerősöd majd kinő belőle, ha akar.
4/5 anonim válasza:
Csak egy ember, aki nem akarja mutogatni az arcát neten. Nincs ebben semmi fura
5/5 anonim válasza:
Mivel szereti az animéket, így ne csak az alap üres profilképe legyen, ezért beállított egy animéset.
Vagy ahogy mondta már más, nem akar magáról képet, de az üres fb-os képet mégsem akarta, hogy az legyen, így lett az animés.
De akár az is lehet(amit én a legvalószínűbbnek tartok), hogy a kedvenc anime karakterét állította be, mert nagyon rajong érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!