Számít ha egy adott embernek 300 vagy 30 lánk van a profilképén?
A nőknél előfordul, hogy férfiak dugás reményében remegő kézzel nyomják a lájkot!!
(nő és nő között is van különbség, mivel ez is egy népszerűségi verseny!)
Férfiaknál leginkább népszerűség és ismerősök számának függvénye, talán azért mert a nők kevésbé ösztönlény módjára dobálják a lájkokat!
Nekem is volt profilképem amin kb 100 like volt, mert az egyik megjelent könyvemmel voltam rajta.
Nem lettem ettől több. Ezek inkább csak gratulációk voltak olyan emberektől akikkel nem vagyok napi szinten kapcsolatban, akik csak kíváncsiak, hogy hogyan alakul az életem és akiknek így helyzetjelentést adok.
A likeok nem reprezentálják a szoros baráti kapcsolatok számát, elvégre a 100 emberből csak pár van akit felcsörgethetnék éjszaka is és segítenének - a többiek meg az apró panaszkodásaim után is már elirányítanának máshoz, mert a mi viszonyunk nem olyan mély hogy velük tárgyaljam meg a gondjaimat. És ez természetes, nem állhatsz minden valaha megismert embernek ugrásra készen.
Van 700+ ismerősöm a Facen (sokat költöztünk). Közülük kb hárman tudják, hogy januárban idegösszeomlásom volt, 1,5 hónapig lábadoztam utána és, hogy október óta nem írok.
A többiek a mai napig aktív írónőnek gondolnak és minden beszélgetésbe beleszövik azt, hogy drukkolnak nekem és, hogy az eddigi teljesítményem is szép és bár egy könyvemet se olvasták még, tervbe van véve és írom-e már a következő könyvet. És ez nekem így jó, nem akarom, hogy 700+ ember tudja, hogy mi történt velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!