Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Fiatalok nyári szünetre kinek...

Fiatalok nyári szünetre kinek mi a terve?

Figyelt kérdés
2022. jún. 6. 00:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Otthon döglés a 4 fal között, meg valahogy megpróbálom túlélni a pokoli meleget
2022. jún. 6. 00:21
 2/7 anonim válasza:
45%
felakasztani magam
2022. jún. 6. 00:41
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Pihenés és nyelvtanulás fixen, diákmunkán gondolkodom még sokat, de ez még ugye nem biztos. Pár családi program lesz még nagy valószínűséggel, illetve pár baráttal szervezünk találkozást, közös programokat.
2022. jún. 6. 01:07
 4/7 anonim ***** válasza:
64%
Igazából eldönteni, hogy becsicskulok-e a rendszernek, vagy megölöm magam. Nem akarok dolgozni. Nem akarom ezt a kizsigerelő társadalmi rendszert szolgálni, nem akarok éhbérrabszolga lenni. De nem is akarok visszamenni a dzsungelbe. Úgyhogy adok magamnak pár hetet. Ha behódolok a társadalomnak akkor begyógyszereztetem magam egy pszichiáterrel. Ha nem, akkor pedig az egész nyaramat a fájdalommentes öngyilkosság keresésére fogom szentelni.
2022. jún. 6. 02:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Ne ölje meg magát senki. Ez nagyon nem jó felfogás. Ragadjatok meg minden kis örömöt amji boldogít.
2022. jún. 6. 08:56
 6/7 anonim ***** válasza:
Felmondtam, úgyhogy munkakeresés...
2022. jún. 6. 09:56
 7/7 anonim ***** válasza:
"Ne ölje meg magát senki. Ez nagyon nem jó felfogás" Miért? Nem vagyok hajlandó minimálbérért szopni 8-12 órát sehol sem. Tudom, hogy nem csak ilyen munka létezik, de minden másért tanulnom kellett volna. Basztam rá. Úgyhogy csak az éhbérrabszolgaság maradt mint opció. Amit meg nem vagyok hajlandó elfogadni, a bűnözés meg nem éri meg. Máshogy viszont nem lehet megélni a társadalomban, ha nem dolgozik az ember. Úgyhogy az öngyilkosság az egyetlen kiút.
2022. jún. 6. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!