Mit gondolnál pasiként ha instagrammon a storydra egy csajszi ilyen emojival reagálna?

Én csajként akkor reagálok akármilyen szívet tartalmazó emojival, ha a tartalom nagyon tetszik vagy ha éreztetném vele, hogy támogatom. Nem egy emojin keresztül jelzem, hogy bejön nekem.
De ezzel a reakciózással is óvatosan bánok. Olyanoknál már nem szívecskézek, akiknek van párjuk vagy feleségük akit nem ismerek személyesen. Olyanokkal sem akikről tudom hogy ebbe már azt látják bele, hogy a reakció benyomása közben eldobtam a bugyimat és utána rámnyomulnak.
Van pl volt gimis társam, nagyon jó haverom volt a gimiben, sokat lógtunk együtt a gimi alatt, dolgoztunk is együtt a gimi alatt. Semmijére nem reagálok szívvel, mert azóta megnősült és a nejét sosem láttam.
De van egy volt munkatársam, a nejével és vele is jóban vagyok, nála merek szívecskézni, hiszen a neje ismer, tudja, hogy nem vonzódok a férjéhez.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!