Miert zaklat a csaladom amiert nem megyek tobbe 15 orat dolgozni 12 ezerert? Miert a rosszat akarjak nekem?
Inkabb megyek mashova tobb penzert kevesebb oraert, nem arrol van szo hogy itthon fogok ulni , elmondtam nekik de akkor is fujjak a dolgokat....feleseleges kinyitni a szam
Es akkor is csak mondjak hogy en hulye vagyok amiert ott hagytam meg mindent mondanak ami eszukbe jut
Miert nem ertik ezt meg hogy semmi ertelme ennek a munkanak azon kibul hogy egy idegroncs leszek?
Ha nem lenne mas akkor nyilvan maradnek mert tudnam hogy nincs mas kell a penz, (es ha nem mennék mashova meg is ertenem a felhabarosodasukat) de van mas es tobbet fogok keresni kevesebbet dolgozni
Akkor mi a baj? Miert kell bantania lelkileg a csaladomnak?
23n

Tippelhetek?
Vendéglátás?
Egyébként nagyon jól tetted, hogy ott hagytad. Nem fizetnek meg és embertelen sok a 15 óra rendszeresen. A családod pedig egyszerűséggel "szard le". Hiába a családod, ezen nem tudsz változtatni, de valamihez ostoba mentalitással állnak hozzá azt jobb elengedni. Te életed, nem az övék.
Ra adasul 2 nap egymas utan van amikor 3...nem banom hogy nem megyek tobbe
Ha jol fizetett volna mentem volna egy ideig
Vendeglatas igen

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!