Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tudok nyáron kijutni...

Hogy tudok nyáron kijutni külföldre 16 évesen akár dolgozni? (a családom szegény szóval nyaraláskor nem jutok ki)

Figyelt kérdés
2022. ápr. 9. 12:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hinném hogy te csak egyedül ki tudsz jutni. És ennek a kiutazásnak költségei is vannak.

Helyedben mindenféleképpen néznék nyári munkát. McDonalds-ban 160-180e forint nettót megtudsz keresni. Ez szerintem jelentős segítség lehet a családodnak.

2022. ápr. 9. 13:07
 2/8 anonim ***** válasza:

Nagyban függ attól, hogy milyen végzettséged van és milyen nyelvet milyen szinten beszélsz. 16 évesen nem valószínű, hogy van végzettséged, a nyelvet attól még beszélheted jól.

Egy csomó ezzel a dologgal foglalkozó vállalkozás van, vagyis olyan munkaközvetítők, akik külföldre közvetítenek ki, és talán diákmunkára is van hasonló (nyilván ilyen mosogatás, takarítás, meg hasonló szintű munkára kell gondolni, amikhez nem kell konkrét szaktudás). A kiutaztatást általában a cég állja, esetleg valamennyi önrészre szükség van, majd a költségeket utólag vonják le a fizetésedből (elvileg automatikusan megy a dolog, te kézhez már annyi pénzt kapsz, amennyi a levonások után marad).

Viszont nem teljesen veszélytelen ez a dolog, így mindenképp megbízható cégnél szabad jelentkezni.

2022. ápr. 9. 13:59
 3/8 anonim ***** válasza:
vannak ezek a cégek, akik önkénteseket keresnek amerikai gyerektáborokba... nem tudom a nevüket de minden középiskolában ott turnéznak... egy osztálytársam volt háromszor is, most meg náluk dolgozik kordinátorként.
2022. ápr. 9. 14:06
 4/8 A kérdező kommentje:
van középfokú angol nyelvvizsgám ami államilag elismert
2022. ápr. 9. 14:56
 5/8 A kérdező kommentje:
#3 sajna amit néztem oda 18tól mehetek
2022. ápr. 9. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
ha a dunántúl laksz, ausztriát mindenképpen érdemes lenne megpróbálnod. ilyen árufeltöltés, mc donald's stb. lesz mindenképpen. persze, német a hivatalos nyelv, de megértik az angolt is, nem lesz belőle hátrányod
2022. máj. 4. 21:13
 7/8 A kérdező kommentje:
#6 sajnos Eger környékén lakok
2022. máj. 5. 17:32
 8/8 anonim ***** válasza:
akkor esetleg (nem tudom szülők mennyire engedik\mennyire van rá kapacitás) de azt lehetne megcsinálni, hogy egy dunántúli határközeli nagyvárosban keresel szállást (bármilyet), és napi szinten onnét ingázol át pl vonattal
2022. máj. 6. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!