Vannak itt olyan családosok akik Sopronból Ausztriába járnak dolgozni napi szinten?
Nagyon megterhelő az ingazó életmód? Egyáltalán megéri?
Párom rá van kattanva, kint szeretne dolgozni Ausztriában, meg engem is rá akár szedni. Még az oké ha ő minden nap ki jár, de én hogy hagyjak két gyereket otthon. Persze a háztartás, gyerekek ellátása, logisztikázása meg minden szar az én vállamon van. Teljesen elvakult. Én meg tanácstalan vagyok. És nem tudom azt elképzelni, hogy mind ketten kint dolgozunk és persze én húzom a rövidebbet, mert nekem sokkal több feladatom van mint neki és azt az időt amit napi szinten ingázásra töltök inkább a gyerkőcökkel tölteném. És képtelen ezt felfogni,folyton csak a pénz, meg a pénz. Ott tényleg annyival többet lehet keresni?
Attól függ mit akartok csinálni? Tudtok egyáltalán németül? Anélkül maximum mosogatni vesznek fel, vagy már oda sem. Az meg nem fizet olyan jól. Sopronban pedig elszálltak az ingatlanárak.
Jól gondoljátok meg, főleg ha még meló sincs, csak el akartok indulni a vakvilágba.
Akkor csak rajtatok múlik!
Így az is lehetne, hogy a férjed kijár dolgozni, te pedig Sopronban keresel valamit. Ha 5 nyelven beszélsz, biztos jól el tudsz itthon is helyezkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!