A sógornőmék nem kellene kifizessék a tévét?
Figyelt kérdés
Tegnap a barátnőm testvére nálunk volt a 4 éves fiával, és a gyerek valami játékot dobott a tvhez, amitől az betört. Teljesen használhatatlan, kép nincs egyáltalán, csak hang. Még garanciális, tavaly vettük 280ezerért, de szerintem nem fogják kicserélni, mert látszik a fizikai sérülés. Én otthon sem voltam és a barátnőm szégyellte a testvérével kifizettetni, az meg magától nem ajánlotta fel.2022. jún. 4. 18:39
11/14 anonim válasza:
Mivel jelentős kárt okoztak neked, ezért akár perre is mehetnél vele. Akkor aztán a per végén nemcsak a tévét fizethetné, hanem a perköltséget is.
12/14 anonim válasza:
Megitn kezdődnek a rokon gyerek ezt és azt összetörte, nem akar fizetni kérdések sora?
13/14 anonim válasza:
Kijelzőpanel árát megnéztétek már?
14/14 anonim válasza:
Ha van a testvérnek felelősségbiztosítása akkor az megtéríti a kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!