Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A sógornőmék nem kellene...

A sógornőmék nem kellene kifizessék a tévét?

Figyelt kérdés
Tegnap a barátnőm testvére nálunk volt a 4 éves fiával, és a gyerek valami játékot dobott a tvhez, amitől az betört. Teljesen használhatatlan, kép nincs egyáltalán, csak hang. Még garanciális, tavaly vettük 280ezerért, de szerintem nem fogják kicserélni, mert látszik a fizikai sérülés. Én otthon sem voltam és a barátnőm szégyellte a testvérével kifizettetni, az meg magától nem ajánlotta fel.

2022. jún. 4. 18:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
95%

Hogy lenne használhatatlan? Van egy 280ezres rádiótok!

Viccet félretéve, a szülő felelőssége, ha gyerek kárt okoz, ha csak nem vállaltátok a felügyeletét.

2022. jún. 4. 18:45
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
De igen. Tönkretették, fizessenek.
2022. jún. 4. 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
“Julcsi, mára derült ki, hogy a TV javíthatatlan, szeretném mgtudni, hogy gondolod a kárt - 280eFt-ot - rendezni?”
2022. jún. 4. 18:55
 4/14 anonim ***** válasza:
95%
De ki kellene, hogy fizesse,az sajnos más kérdés, hogy sógornőd erről, hogy vélekedik mivel az incidens után nem ajánlotta fel. Pofátlan, én ezek után, ha szegény lennék is minimum részlet fizetést ajánlanék.
2022. jún. 4. 18:55
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A részleteket sem fogja fizetni, hiszen eleve nem akarja megtéríteni a kárt.
2022. jún. 4. 18:56
 6/14 anonim ***** válasza:
96%

Nyilván nem fogják garanciában kicserélni a betört tévét, ez nem is tudom hogy jutna bárkinek is eszébe!

A csajnak mondjátok meg, hogy vegyen egy ugyanilyen tévét, ha másképp nem megy, akkor részletre!

A gyerekét meg ne hozza magával, míg nem tud viselkedni!

2022. jún. 4. 19:01
 7/14 anonim válasza:
27%
Én nem kérném a testvéremtől a pénzt. De, hogy a kis retek a lakásomba be nem jönne többet, az 100%.
2022. jún. 4. 19:06
 8/14 anonim ***** válasza:
60%
Vótmá’
2022. jún. 4. 19:20
 9/14 anonim ***** válasza:
93%
Most ha nem kamu a kérdés, hogy mindenki szidjon egy kitalált ősanyát, akkor nyilván te is tudod hogy de, ki kellene fizetnie. Meg nyilván azt is, hogy nem fogja kifizetni. Ha velem ilyen történne, biztos hogy nem lépné át többé a lakásom küszöbét se a nő, se a kölyke.
2022. jún. 4. 19:42
 10/14 anonim ***** válasza:
89%
Tévé volt már. Meg gitár, akvárium, tablet is ..
2022. jún. 4. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!