Szerintetek egy ilyen támadás miatt kellene feljelentést tenni, járna érte börtön, illetve mit tenne a rendőrség?
Figyelt kérdés
A comjba között fogta meg. Sajnos velem is történt már hasonló, a mai napig nem vagyok túl rajta, nem tudom eldönteni hogy egyáltalán tul tudjak e ezen lépni.
Direkt nem a rendőrség kategóriába írom, simán emberi oldalról vagyok kiváncsi véleményre.
2022. jún. 3. 16:29
1/2 anonim válasza:
Jajj ez már megint egy ilyen meteo mozgalom kontra férfi párharc akar lenni?
Provokatív céllal kiírtál egy kérdést és város hogy összeugranak majd az emberek.
2/2 anonim válasza:
Ha már így felkaptam volna tuti be is nyúltam volna neki, már úgy is mindegy mindegy alapon.legalább valami jó is legyen az egészben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!