Ha egy nő férfivé operáltatja magát, akkor gondolom én nőkkel akar lenni. De melyik nőnek kell egy ilyen "férfi"?
Vagy fordítva. Férfiból lesz nő. Melyik féfinak fog kelleni egy ilyen "nő"?
A kérdésem provokatívnak tűnik, tudom, ezért előre élnézést kérek, nem ez a szándékom, de másképp nem tudtam megfogalmazni, és valóban érdekel, hogy az ilyen emberek hogy találnak párt maguknak.
Félreértettél.. nagyon. Hogyan kellett volna megfogalmaznom? Az ilyen "férfi" vagy ilyen "nő" kifejezést nem sértésnek szántam, mondhatják rám is nyugodtan, hogy az ilyen ember vagy akármi. Azért tettem pl. idézőjelbe, mert nyilván nem a szó szoros értelmében férfi vagy nő az illető. Sajnálom, ha megbántottalak.

Kérdező! A biológia tankönyvei szerint 62 nem van,tudtad?
Dr.Mundo isn't a doctor,he just thinks he is.

Köszi!

Kérdezö: ha valaki megváltoztatja a nemét, az azt jelenti csak, hogy nönek vagy férfinek érzi magát, de ez semmit nem mond a nemi orientációjáról.
Lehet hetero, homo és bi is - ez független attól, milyen nemünek tartja magát.
Ha nöi testbe született és férfinek érzi magát, akkor homoszexuális beállítottság esetén a férfiakhoz vonzódik, méghozzá azokhoz a férfiakhoz, akik szintén férfiakat tartanak nemileg vonzónak.
Tehát nem megoldás neki az, hogy egy férfivel lép kapcsolatba, ha ö még nönek néz ki és a partner annak is nézi öt.
Ez érvényes mindenféle variációra, akár nöröl, akár férfiröl van szó és akármilyen a beállítottsága.

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!