Halász vezetéknévhez melyik lány nevet adnátok?
Figyelt kérdés
-Anna
-Júlia
-Ibolya
Ezek vannak kiválasztva csak nehéz dönteni, hangzásra melyik menne hozzá legjobban? Nem nézzük amúgy azt, hogy mennyire van sok belőle illetve "öreges", most csak azt kéne hogy mennyire illik hozzá.:) Köszönöm előre is a válaszokat!
2022. máj. 28. 01:09
21/28 anonim válasza:
Halász Ibolya
az Ibolyát amúgy nem szeretem, de így valamiért tetszik.
22/28 1112 válasza:
Júlia illik ezekből hozzá a legjobban. De a Julcsi becézés nem tetszik nekem pl, a Lia tetszik.
23/28 anonim válasza:
Jusztina.
Indoklásként írom, hogy mindenféleképpen olyan nevet választanék a helyedben, amely dallamos és van benne "sz" mássalhangzó.
24/28 anonim válasza:
Sz betű a név végén pl Szilvia tehát Halász Szilvia és még jól is cseng:)
25/28 anonim válasza:
Halasz Anna, ezek kozul. Leginkabb egyebkent egyik se
27/28 anonim válasza:
Szibolya és Szanna kiejtés miatt mondanám a Júliát, de nekem az Anna tetszik a leginkább.
28/28 anonim válasza:
A Júlia nagyon szép név. Szerintem az egyik legszebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!