Halász vezetéknévhez melyik lány nevet adnátok?
Figyelt kérdés
-Anna
-Júlia
-Ibolya
Ezek vannak kiválasztva csak nehéz dönteni, hangzásra melyik menne hozzá legjobban? Nem nézzük amúgy azt, hogy mennyire van sok belőle illetve "öreges", most csak azt kéne hogy mennyire illik hozzá.:) Köszönöm előre is a válaszokat!
2022. máj. 28. 01:09
12/28 A kérdező kommentje:
11.Hát ezzel most nem tudok mit kezdeni...:)
2022. máj. 28. 02:45
13/28 anonim válasza:
Nézegessétek még az utóneveket, ne tántorítson el, hogy háromnegyede brazil! Vannak jobb nevek, ne szorítsátok már a gyermek lehetőségeit ősi proletár tehén nevekre!
14/28 anonim válasza:
Ezek nagyon erős velemenyezesek. Az Anna mindig is volt. Meg most is divatos. A Júlia örök. Jön vissza. Elég sok Julcsit tudok kislánynak. Így menő most becezni. Az Ibolyaval sincs semmi baj. Mindegyik kellemes név. Nekem a Halász Anna a legjobb.
15/28 anonim válasza:
Én szeretem az ilyen ritkább lányneveket is, mint például Béla... :D
Amúgy Anna. Az szép is, és a hangzása is meg a Halászhoz.
16/28 anonim válasza:
Mivel a halász mély hangrendű és ezért kicsit borongós, nekem jobban tetszene egy magas hangrendű keresztnév mellé. Hogy egy kicsit játékosabb, vidámabb legyen. Nekem a Halász Anna, Halász Júlia, Halász Ibolya egyaránt egy nagyon - már-már túl - komoly nő. De ez szigorúan az év véleményem. :))
17/28 anonim válasza:
Bocsánat az első "halász" kis "H"-jáért, nem volt szándékos. #16-os voltam.
18/28 anonim válasza:
Anna. Kedvenc nevem és a Halászhoz is illik:)
19/28 anonim válasza:
Szerintem a Halász Júlia hangzik a legjobban, de a másik két névvel is jó. Az Ibolyát azért nem adnám, mert külföldön nehezebbwn boldogulnak vele. Ne foglalkozz ezzel a tollal, egyik névvel sem fogsz mellélőni, mind szépek és jól hangzanak a vezetéknévvel.
20/28 anonim válasza:
Mindegyikkel jól hangzik, de talán szerintem is a legjobb a Halász Anna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!