Miért megy minden pali csak a szexre?
Figyelt kérdés
2022. máj. 24. 20:47
11/32 anonim 

válasza:

Amúgy férfiként azt mondom, azt mondom a szex utáni vágy független a kapcsolati vágytól. Akarhat kapcsolatot attól függetlenül, hogy b..szni is akar.
12/32 anonim 

válasza:

Mert a gyorsforgalmi út le van zárva karbantartás miatt.
13/32 anonim 

válasza:

A palik már csak ilyenek.
De alig vannak. Szerencsére általában férfiak mászkálnak az utcán. Én palikat pl alig látok. Hetente talán egyszer kétszer, pedig utcán dolgozok, rengeteg embert látok nap mint nap.
14/32 anonim 

válasza:

Ezt érdemben megválaszolni csak Palik László tudná...
16/32 anonim 

válasza:

Akor már ketten vagyunk. Bár nekem a kérdések méginkább tetszenek sokszor...
17/32 anonim 

válasza:

Nem értem a lepontozást :D Én ugyanúgy vágyom testileg arra is akivel amúgy nem tudnék elképzelni komolyabbat, de vonzó mint nő. És ugyanúgy vágynék a testére is annak akivel amúgy az életemet leélném.
Pontozzatok le nyugodtan, attól még így van.
19/32 anonim 

válasza:

nem ismerik az udvarlás művészetét
20/32 anonim 

válasza:

Sajnos nem csak a palik, hanem a lacik is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!