Egy fehér bőrű, hetero férfinek igazságtalanul könnyű
az élete, nem?
Figyelt kérdés
Nem kell küzdenie a rasszizmus ellen, a szexizmus ellen, nem menstruál, nem kell szülnie, erős (jó esetben). Minimális dolgokat kell csak megtenniük hogy igényesen, jól nézzenek ki egy nőhöz képest.
Ha egy fehérbőrű, hetero férfi jóképű és gazdag is, akkor már tényleg övé az egész világ, de ha csak az egyik teljesül már akkor se lesz sok gondja az életben.
Kócoska, te meg inkább menj vissza a kis 1-eseden rágódni.
2022. máj. 24. 08:40
12/27 anonim válasza:
Biztosan szörnyű érzés lehetett, hogy azért kellett dolgoznod, mert a szüleid nem fizették a drága hobbidat. Mindjárt elejtek egy könnycseppet érted.
2022. máj. 24. 09:17
13/27 anonim válasza:
És igen, szörnyű érzés volt az 50 fokos üvegházban, pláne 15 évesen. De neked erről halvány fingod sem lesz soha, milyen az, hogy megdolgozni a pénzért. Kitartott majom.
2022. máj. 24. 09:24
14/27 anonim válasza:
A pofátlan stílusodból arra következtetek, hogy kb anyád lehetnék, ezért nem megyek bele egymás sértegetésébe (amúgy sem).
Az említett olcsóbb gitárra valót pár nap alatt összeszedhetted, ha teljesítményre dolgoztál, tudom, én is dolgoztam ilyen helyen tizenévesen. Elég sokan túléltük anélkül, hogy mártírhalált haltunk volna közben.
2022. máj. 24. 10:36
15/27 anonim válasza:
#15: Nem érdekel, hogy az anyám lehetnél, a tiszteletet ki kell érdemelni, te pedig egy arrogáns, megkeseredett suttyó vagy. Nyugodtan sértegess csak, álszent dolog visszatartani azt, amit valójában gondolsz rólam. Az utolsó mondatod meg tipikusan az a mentalitás, ami miatt itt tart az ország. A szolidaritás helyett egyből azzal jössz, hogy "há' nekem is sz*r vót, oszt' mégis élek". De mit is várok Fideszisztántól? Gondolom, az Orosz Hírek nálad a Biblia.
2022. máj. 24. 10:42
16/27 anonim válasza:
Napiincel felébredt?
2022. máj. 24. 10:52
17/27 anonim válasza:
Jaj, ne már. Fanatikus Kutyás vagyok, ha ennyire érdekel. Nem tartok vissza magamból semmit, azért nem sértegetlek, mert fiatal vagy még, nincs elég tapasztalatod. Nem kérem, hogy tisztelj, a normális hangnemet viszont gyakorolhatnád, ha már megkapod. Megkeseredett meg aztán végképp nem vagyok, nem én ájuldozok itt egy kis munkától.
2022. máj. 24. 10:54
18/27 anonim válasza:
#18: Te sem lehetsz 35-nél több. Micsoda "vén tyúk", majd' kipattan a bölcsességtől... Tudod, az efféle arrogancia sokkal undorítóbb, mint az, hogy valaki kikel magából. Azt hiszed, minden tudás őrzője vagy, miközben te is csak egy átlag Jane vagy. Nem ájuldozom én sem, csak tisztába tettem a dolgokat. Tudod, nem volt nekem olyan k*rva kényelmes az életem, de mit tudhatsz te róla? Most legyen bűntudatom azért, mert nem éltem meg két világháborút? Szüpp-szüpp. Pont úgy beszélsz, mint a megkeseredett, kora 50-es szélsőjobbosok. Azon csodálkozom, hogy nem zavartál még el a sorkatonaságba, hogy ott tanúúúújjjjak tiszeteletet.
2022. máj. 24. 10:59
19/27 anonim válasza:
Az emberismereted nem túl jó. A sorkatonaságot sem támogatom, az arrogancia pedig nagyon messze áll tőlem.
Fejezzük ezt be, nem lesz vége sosem.
Leírom, amit sugallni szerettem volna, de nem jött át: A jelenünk sokkal jobb, mint a múltunk, és esélyes, hogy a jövőnknél is.
Jó lenne néha olyan emberekkel beszélgetni, akikből nem a bánat meg a panasz árad. Lélekölő ez a hozzáállás.
2022. máj. 24. 11:31
20/27 anonim válasza:
#20: Lehet, hogy nem támogatod a sorkatonaságot, de az az arrogancia igenis ott van. De hát egy arrogáns ember ezt sosem fogja elismerni magáról. A bánatról meg a panaszról hadd hozzak ide egy batár nagy toposzt: "mielőtt ítélkezel, járd végig az utam". Nem ismered az életem, nem tudod, nem tudhatod, miért vagyok panaszos és bánatos. Ahogy én sem, hogy te miért vagy olyan, amilyen. Nekem meg az a hozzáállás a lélekölő, hogy mindenkit megbélyegeznek ezek a fenemód "elégedett" emberek, akik már csak egy kis szomorúsággal vagy akár depresszióval is küzdenek. Nem vagyunk fertőző betegek! Nem tudom, eddig pocsék embernek tűnsz, valószínűleg én is a számodra. De nem hat meg, nem lehet mindenki mindenkinek szimpatikus.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!