Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért nem lehetek boldog, úgy...

Miért nem lehetek boldog, úgy mint mások?

Figyelt kérdés
Végig pörgetem a Facebookot, és azt látom mindenki boldog, és elégedett. Nekem meg nehéz az életem. Akárhány férfival jövök össze, senkinek sem vagyok elég fontos, de fogadok ha egy nagymenő csaj lennék, le se tudnám vakarni a férfiakat. De egyelőre csak azt látom, hogy engem nem szeret senki, egy férfinak sem voltam még elég fontos.
2022. máj. 20. 20:15
 1/5 anonim ***** válasza:
22%

En azt látom hogy mások ugy boldogok, hogy összeállnak olyanokkal akikkel én szóba se állnék, de mert rendes és jóember.

Es ugyanezen ismeroseim meg csöpögnek irigyek az én páromra gyakorta nyomulnak is rá, mert nekem viszont legalabb jópasim van.

Pl nem egy ismim összeallt egy alacsony ronda béna nyomi pasival de aki pénzeli legalább őket es huseges meg minden.

Nekem viszont általában jokepu helyes sikeres ertelmes pasijaim vannak akik után ugy rendesen forog is a másik nem.

Es ezek a családi idillt posztolo női ismeroseim r.bancoskodnak az en páromnak es nyomulnanak rá a rendes es joemberük mellől.

Sokan megalkuvók. Én meg nem adom le viszont.

2022. máj. 20. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
68%

Töröld magad Facebook- ról!

Nem örökre, csak egy időre.

Tavaly én is hasonlóan éreztem, igaz nem férfiakkal kapcsoltban, hanem, mint anya. Csak azt láttam, mindenki milyen boldog családban él, minden tökéletes….

Ha valaki minden hónapban más pasival posztolja a boldogságát, az nem jelenti azt, hogy boldog is.

Én töröltem magam pár hónapra és újból regisztráltam, de már csak tényleg azok az ismerőseim, akikkel tartom is a kapcsolatot, szóval kb 10 ember, nincs is többre szükségem.

Azóta sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok és magabiztosabb, hogy az én családom és életem így jó, ahogy van, nem hasonlítgatom magam másokhoz.

2022. máj. 20. 20:27
 3/5 anonim ***** válasza:
42%
akkor legyél nagymenő csaj.
2022. máj. 20. 20:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Ugyanazt erzem mint te, hogy nem vagyok eleg fontos. El is engedtem az egeszet, manapsag az ismerkedes mashogy megy, es az nem nekem valo.

Ha azt hiszed hogy azert mert nem vagy meno meg szep, akkor elmondom hogy semmit sem szamit.

2022. máj. 20. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:

Az a gond, hogy a FB nem feltétlen takarja a teljes valóságot, hanem csak egy adott pillanatot, és sajna ennek be is dőlnek sokan. Nem is gondolnád, hogy a valóságban mi megy a 4 fal között sok helyen (Erezd el a hajamaaaat!").

Ne a FB zománcaiból, azaz románcaiból indulj ki. Éld az életet, keress társat, sportolj, érdeklődj a világ dolgai felől, tanulj.

2022. máj. 20. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!