About you rendelésem miért nem jön meg?
Figyelt kérdés
Múlt héten rendeltem, már tegnap itt kellet volna lennie.2022. máj. 17. 19:19
1/12 anonim 

válasza:

Azonnal megadom kérdésedre a választ, amint elővettem a kristálygömbömet.
3/12 anonim 

válasza:

Talán az about-you által, e-mailben elkuldött CSOMAGSZÁMra ha rákattintasz vagy rákeresek GLS csomagkövetés opcioján, akkor azonnal látni fogod hogy pillanatnyilag pontosan hol van a csomagod.
4/12 anonim 

válasza:

A 3. komment lepontozását nem értem. Tényleg ellenőrizni tudná így a kérdező, hogy hol a csomag. Vagy, ha nem a segítségre van szükség, akkor milyen válaszokat vár?
5/12 anonim 

válasza:

Nekem se jott 1,5 hete.
Sztem megvarjak mire behoznak kulfoldrol.
Tipikus resale
6/12 anonim 

válasza:

5# Én sem értem. Én írtam de 1000% biztos hogy úgy van.
7/12 anonim 

válasza:

Nem az volt a kérdés, hogy hol jár a rendelés meg mikor jön meg, hanem hogy miért nem jött még meg.
8/12 anonim 

válasza:

8, de azt a Gyakori felhasználóinak honnan kéne tudniuk? Azt se tudjuk mit rendelt.
Amikor nem jöttek az egyik könyvkereskedésből a könyveim, én írtam nekik mailt és visszaírtak, hogy xxx dolog miatt késnek a könyvek.
Itt is kérdezhettem volna, de szerintem senki sem tudta volna azt a választ megadni amit az ügyfélszolgálat adott.
Tippelhettek volna hogy ezért vagy azért, de ezerszer hasznosabb írni az ügyfélszolgálatnak vagy ellenőrizni a csomag státuszát.
9/12 anonim 

válasza:

#8:
B*szki, és ezt mi szerinted honnan a rákból tudjuk, hogy mi van a kérdező csomagjával? De ha a kérdező arra nem képes, hogy felkeressen valami ügyfélszolgálatot, akkor ez az egész reménytelen.
10/12 anonim 

válasza:

Ezt a szellemi sötétséget ami itt gyarapodik! 😱
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!