Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek Amber Heard...

Szerintetek Amber Heard mennyire ásta el magát a "rajongók" szemében? Hogyan lesz ezek után karriere? Nem rossz neki, hogy kb. senki se fogja őt soha sem kedvelni?

Figyelt kérdés

2022. máj. 17. 10:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
63%
9 es ez egy erősen "biased" cikk, abszolút nem objektív, csak egy vélemény.
2022. máj. 19. 23:37
 12/23 anonim ***** válasza:
60%

Őszintén, soha nem értettem ezt a celebek iránti túlzott rajongást. Ez az ügy két felnőtt ember magánügye/magánélete. Számomra fura, hogy élőben engedik ezt a freakshow-t, de ameddig van közönség, addig egyesek a figyelemért még idáig is képesek lealacsonyodni, sajnos.

Én nem voltam ott személyesen, ezért nem tudhatom, hogy mi történt. Ahogyan semelyikünk sem volt ott. Mindkettőjük hazudhat, mindkettőjük hibás lehet valahol, hiszen mindig kettőn áll a vásár. Nem azt mondom, hogy nincs áldozat, de én biztosan nem majomkodnék a bíróság előtt, mint ahogyan sok rajongó teszi, és nem sértegetnék egy olyan személyt, akit nem ismerek személyesen, és akár áldozat is lehet.

2022. máj. 28. 15:34
 13/23 anonim ***** válasza:
58%
Na ezt én sem értem 12., de ha ezt leírod ide egyből jön a lepontozás, ha nem bálványozod Deppet ha esetleg le mered írni, hogy talán nem olyan ártatlan ő sem. Mivel van róla videó is, hogy üti veri a berendezést, vagy hogy régen egy szállodai szobát tett tönkre a dühkitörése miatt, alkohol és drogproblémái mellett paranoid, ez mind nem számít, Amber hazudik és kész.
2022. jún. 3. 22:04
 14/23 A kérdező kommentje:

Akkor neked mi az álláspontod? Szerinted nem hazudott a csaj, Depp agyba főbe verte őt és neki kellett volna megnyerni a pert? Vagy hogy látod ezt az egészet?

2022. jún. 4. 07:34
 15/23 anonim ***** válasza:
14.- nem, én nem látom ennyire feketén - fehéren az egészet, pont ez a lényeg, az gondolom, hogy kölcsönös lehetett az abúzálás, de ez sem 100% mert én sem voltam ott, nem éltem velük. Nem hiszek abban, hogy az egyikük egy szent, a másik meg a csúnya gonosz. A mesékben talán így van, az életben meg teljesen más.
2022. jún. 4. 09:02
 16/23 A kérdező kommentje:
Pedig az, hogy kinyeri a pert, az fekete vagy fehér.
2022. jún. 4. 10:02
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
16: azt ugye tudod, hogy Angliában AH nyerte meg a pert?
2022. jún. 4. 10:22
 18/23 A kérdező kommentje:
Igen. És?
2022. jún. 4. 12:11
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem ő nyerte meg, hanem az újság. Nem Amber volt az alperes.
2022. jún. 4. 12:15
 20/23 anonim ***** válasza:
0%
És? Ezzel már nem olyan feketefehér a helyzet, mint amilyennek hiszed. Egyébként meg Depp egy felnőtt ember, ha ennyire durva volt a csaj, akkor nem volt kötelező vele maradni.
2022. jún. 4. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!