Szerintetek Amber Heard mennyire ásta el magát a "rajongók" szemében? Hogyan lesz ezek után karriere? Nem rossz neki, hogy kb. senki se fogja őt soha sem kedvelni?
Őszintén, soha nem értettem ezt a celebek iránti túlzott rajongást. Ez az ügy két felnőtt ember magánügye/magánélete. Számomra fura, hogy élőben engedik ezt a freakshow-t, de ameddig van közönség, addig egyesek a figyelemért még idáig is képesek lealacsonyodni, sajnos.
Én nem voltam ott személyesen, ezért nem tudhatom, hogy mi történt. Ahogyan semelyikünk sem volt ott. Mindkettőjük hazudhat, mindkettőjük hibás lehet valahol, hiszen mindig kettőn áll a vásár. Nem azt mondom, hogy nincs áldozat, de én biztosan nem majomkodnék a bíróság előtt, mint ahogyan sok rajongó teszi, és nem sértegetnék egy olyan személyt, akit nem ismerek személyesen, és akár áldozat is lehet.
Akkor neked mi az álláspontod? Szerinted nem hazudott a csaj, Depp agyba főbe verte őt és neki kellett volna megnyerni a pert? Vagy hogy látod ezt az egészet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!