Zsebibaba (általános iskolai) tanárai mit szólhatnak a lány karrierjéhez?
"Utolsó ugye tudod, hogy egy lánynál ez a méltóságába kerül?"
Ezt a kérdést nem értem.
Sokan a fél lábukat adnák érte hogy szerepelhessenek egy video klippben.
Vagy lemaradtam valamiről?
Felnőtt vagy akt?
Nagyon nem mindegy.
De amúgy pl. Danielle Bregoli is ilyesmi korában kezdte, róla tényleg voltak felnőtt videók is, konkrétan szexelt a korai videóiban hog felhívja magára a figyelmet azt olvastam.
Ha megnézed a műsort amivel befutott "Cash me ousside, how bout dah?" - szerinted milyen karrierr várt volna rá? Beszélni se tudott szegény rendesen...
Most pedig milliomos (dollárban) és van jövője, álmai amiket megvalósít vagy legalábbis megpróbálhat mert nincsenek korlátai. Ha nem csinálja ugyanezt, ha nem látja meg a lehetőségét annak hogy negatív mém lett, egy eléggé rossz minőségű élet várt volna rá szerintem. De felismerte és kihasználta. Sok rosszat el lehet mondani róla, de én elismeréssel adózom annak, hogy ki tudott használni egy olyan helyzetet amiben mások idegösszeomlást kapnak vagy depressziósok lesznek.
Nézőpont kérdése minden szerintem. Hogy a ZSB élete hogyan alakul a jövő titka, de amennyit én láttam belőle szerintem életrevaló lány lehet. Aki eléri amit szeretne és nem hiszem, hogy belefogna ebbe ha lelkileg nem bírná, vagy egyáltalán megérintené ez a dolog amit csinál.
És basszus belinkelte, én meg ártatlanul rákattintottam.
Most mehetek ülni vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!