Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Zsebibaba (általános iskolai)...

Zsebibaba (általános iskolai) tanárai mit szólhatnak a lány karrierjéhez?

Figyelt kérdés
Nem a Micimackóból ismert kengurura gondolok, hanem arra a fiatal lányra gondolok aki 15 éves kora óta van a köztudatban.

2022. máj. 17. 08:18
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
Utolsó ugye tudod, hogy egy lánynál ez a méltóságába kerül?
2022. máj. 17. 12:35
 22/37 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanúgy lenéznek egy takarítólányt is a férfiak.
2022. máj. 17. 12:37
 23/37 Shaddark ***** válasza:
13%

"Utolsó ugye tudod, hogy egy lánynál ez a méltóságába kerül?"

Ezt a kérdést nem értem.

Sokan a fél lábukat adnák érte hogy szerepelhessenek egy video klippben.

Vagy lemaradtam valamiről?

2022. máj. 17. 12:55
 24/37 anonim ***** válasza:
89%
23. Twitteren vannak róla fent felnőtt videók.
2022. máj. 17. 12:58
 25/37 Shaddark ***** válasza:
48%

Felnőtt vagy akt?

Nagyon nem mindegy.

De amúgy pl. Danielle Bregoli is ilyesmi korában kezdte, róla tényleg voltak felnőtt videók is, konkrétan szexelt a korai videóiban hog felhívja magára a figyelmet azt olvastam.

Ha megnézed a műsort amivel befutott "Cash me ousside, how bout dah?" - szerinted milyen karrierr várt volna rá? Beszélni se tudott szegény rendesen...

Most pedig milliomos (dollárban) és van jövője, álmai amiket megvalósít vagy legalábbis megpróbálhat mert nincsenek korlátai. Ha nem csinálja ugyanezt, ha nem látja meg a lehetőségét annak hogy negatív mém lett, egy eléggé rossz minőségű élet várt volna rá szerintem. De felismerte és kihasználta. Sok rosszat el lehet mondani róla, de én elismeréssel adózom annak, hogy ki tudott használni egy olyan helyzetet amiben mások idegösszeomlást kapnak vagy depressziósok lesznek.

Nézőpont kérdése minden szerintem. Hogy a ZSB élete hogyan alakul a jövő titka, de amennyit én láttam belőle szerintem életrevaló lány lehet. Aki eléri amit szeretne és nem hiszem, hogy belefogna ebbe ha lelkileg nem bírná, vagy egyáltalán megérintené ez a dolog amit csinál.

2022. máj. 17. 13:09
 26/37 anonim ***** válasza:
85%
Nem akt, hanem rendes felnőtt, ahol szopik meg dugják. Még 18 éves sincs, ha jól tudom.
2022. máj. 17. 13:20
 27/37 Shaddark ***** válasza:
14%
Akkor a kérdezőre súlyos börtönévek várnak, kiskorúakat nem szabad megnézni :)
2022. máj. 17. 13:22
 28/37 Shaddark ***** válasza:
33%

És basszus belinkelte, én meg ártatlanul rákattintottam.

Most mehetek ülni vele :)

2022. máj. 17. 13:29
 29/37 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti. Miből gondolod, hogy én kiskorúakat nézek meg? Csak feltettem róla egy kérdést. -_-
2022. máj. 17. 14:18
 30/37 Shaddark ***** válasza:
11%
Csak poén volt. Egyáltalán nem számít fiatalnak már a csaj. Nagyanyáink ilyen korukban szültek nagy átlagban. Csak arrébb tolódott a világ, és egyre később nő fel a fiatalság. Persze, nem ők tehetnek róla. Ami amúgy talán valahol jó dolog is, de azért nem ez volt az általános sok-ezer évig.
2022. máj. 17. 14:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!