Zsebibaba (általános iskolai) tanárai mit szólhatnak a lány karrierjéhez?
Tudom, hogy ez amit írni fogok nem lesz a legpopulárisabb vélemény sokak között, de azért leírom.
Ha én lennék a volt tanára, akkor nem hiszem, hogy bármennyire is érdekelne mit csinál az életével. Szerintem mindenkinek ezt a hozzáállást kéne át vennie. Mivel bármilyen módon is lehetünk ezzel a lánnyal kapcsolatban, akkor sem vagyunk azok akik döntnek az élete felett. Saját élete van ahogy nekünk is, hagynám őt élni és elvárom tőle, hogy ő is ezt tegye. Úgy gondolom az eléggé nagy szarkeverés, ha másokat próbálunk ledobni az miatt amilyen életük lett. Mindenki a saját életét és boldogságát tekini legfőbbnek, ha neki ez kell a boldogsághoz, akkor csinálja ezt. Amíg nem bánt ezzel másokat addig nem hiszem, hogy baj lenne ezzel. És azt mondani, hogy ezzel rossz példát mutat más gyerekeknek teljesen nagy baromság, mivel egy szülő gyerek kapcsolatnak olyannak kéne lenni, hogy a szülő tanítja a gyereket. Minél jobban próbálja egy szülő rejtegetni az ilyen emberek létezését annál jobban lessz erre a gyerek kíváncsi. Ha valaki szülő, akkor szerintem inkább beszélni kéne erről a gyerekkel és elmagyarázni nekik mindent.
"12 nagy lófszt. átlagos tini."
Mármint mi nagy lófszt? Megkérdőjelezed, hogy én hogyan viszonyulnék hozzá? :D Azt hittem lehetnek az embernek saját gondolatai.
Amúgymeg átlagosnak átlagos, senki se mondta, hogy nem, csak egy r.banc.
Szerintem meg ügyesen csinálja, bár nem követem a munkásságát csak most kerestem rá.
Van aki menő férjet keres magának és szociológiailag elismert kurvának áll egy gazdag férjjel akit nem szeret. Ezeket okos nőnek hívják és társadalmilag elismertek.
Van aki ledolgozza az életét egy gyártósoron amit utál és egész nap arra vár hogy vége legyen a műszaknak.
Ez azerintem sokkal rosszabb mint ha valaki saját magát képes eladni a közösségi fórumokon mert megtanulja hogyan kell.
Ő meg már fiatalon megcsinálja a karriert magának - nem mondom hogy nekem pl. a celebség minden álmom, utálom mindegyiket, de ha ő szereti ezt akkor egy olyan élete lesz ahol nincsenek anyagi gondjai, nem kell gazdag utálatos pasikkal összefeküdnie, nem utálja a munkáját, feltehetően élvezni fogja az életét.
Régen a színésznői karrier volt hasonló, amíg nem kellett főiskola hozzá és nem főállású volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!