3 különböző időpontban és helyen futottam össze egy csávóval. Ideje lenne lassan a sors jelének vennem?
Egyszer a bankban láttam azt hiszem, másik két alkalom tömegközlekedésen volt (egy nap két különböző időpontban). Aznap első találkozáskor mintha mosolygott is volna.
A bankban tavaly nyáron láttam, legutóbb pedig áprilisban. Ezt megelőzően sose láttam még.
Ha a lépcsőházban naponta köszön neked reggelente a lent cigizo alkesz az is jel?
Vele 1000bszer találkozol.
Tehát 1 éves távlatban 3 alkalommal láttál egy adott embert és ez neked a "sors" jele? :D
Kicsi az ország, a közvetlen környezeted még kisebb, az azonos környezetben mozgó emberek jelentős részével össze futsz életed során.
Annak tekintheted ha tetszik a csaj és ez egy löketet ad arra, hogy hívd el őt valahová.
Nekem is volt hasonló, mondjuk remélem nem jel volt. Mivel volt idő amikor a volt osztályfőnökömmel találkoztam vagy 3X (persze suli kívül). És ő 45 év fölött lehet + meleg vagyok.
Te emlékszel minden egyes emberre akivel találkozol? Nem.
A 90% fel sem tűnik, akkor sem, ha amúgy rendszeresen látod őket.
Nyilván te azért emlékszel rá, mert már első alkalommal nedves lett a bugyi így próbálsz belemagyarázni mindenféle hülyeséget a véletlenekbe megmagyarázva, hogy ő az igazi... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!