Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hiszel abban, hogy az élet...

Hiszel abban, hogy az élet apró utalásokat tesz bekövetkezendő dolgokra?

Figyelt kérdés

Nem gagyi ezoterikus kérdésnek szánom.

Mostanában foglalkoztat egy téma és azt vettem észre, hogy nagyon sok utalást találok erre a dologra a hétköznapokban. Elgondolkodtam, hogy biztosan erre a dologra van kiélezve a figyelmem, de amikor másik ember szájából hangzik el egy utalás a tudta nélkül úgy, hogy nekem mondja, akkor azért elgondolkodom.

Veled történt már hasonló?

Mire vélted?

2022. ápr. 2. 22:19
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem van ilyen. Én ritkán álmodom, de megfigyeltem, hogy utána 1 héten-1 hónapon belül történni fog valami, amit előre nem feltétlen tudok megjelölni, hogy mi lesz az.
2022. ápr. 2. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
24%

Nem, nincs egy felsőbb tudat, ami a tyúkszaros életedet szórja meg jelzésekkel. Minden ami ennek tűnik csak random együttállás volt, mint ahogy ezer dolog történik amit nem "jelzett" előre semmi sem, ezért ott nem köti össze az agyad a pontokat ősember mentalitással.

Persze vannak egyértelmű ok okozati dolgok az életben, amiket figyelembe kell venni, különben pofára eshetsz.

2022. ápr. 2. 22:31
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Persze, az egész életemet így élem már régóta. Álmok, jelek, mindenféle dolog ami mindenkinek természetellenes nekem meg TELJESEN normális. Én körülöttem az élet lélegzik, mozog, él, nem egy szürke szar mint a rendszer és minden ami beletartozik. Ezer év múlva eljut a rendszer erre a misztikus szintre, de ha rajtam múlna DMT-t lövelnék kötelezően mindenki szájába.
2022. ápr. 2. 22:36
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyakran nem is apróak ezek az utalások. Csak nem figyelünk rá, illetve észre sem vesszük. Nem véletlenül fogalmazott így Churchill: "Man will occasionally stumble over the truth, but most of the time he will pick himself up and continue on."

Az ember időnként belebotlik az igazságba, de legtöbbször gyorsan feltápászkodik, és tovább megy.

2022. ápr. 2. 22:42
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan sokszor volt,hogy mintha az ott az lenne, aztán mikor útbaigazítást kértem,ugyanazt a helyet említette valaki.

Olyan is,hogy egy konkrét szitut elképzeltem,és megtörtént.

Vagy megálmodtam.

De nagyon fura,hogy én előbb tudtam,mint hogy megtörtént.

Illetve addig el is felejtem,hogy erről már tudok, akkor ugrik be,mikor megvan,hogy én ezt már valahol láttam.

Tehát igen.

Van ilyen,engem az érdekelne,hogy ezt hogy tudom kihasználni.

Ez nem tűnik mesterségesnek,nem tűnik úgy,mintha én irányítottam volna azt az álmot,csak beugrott random hogy x ezt fogja szerdán mondani ezzel kapcsolatban úgy,hogy közben vigyorog.

2022. ápr. 2. 23:08
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én többször volt már hogy a semmiből álmodtam például egy volt osztálytársnőmmel, akire nem is gondoltam hónapok óta akár, és másnap Facebookon írt nekem valami ügyben.
2022. ápr. 2. 23:29
 7/8 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok!

Illetve kihagytam,hogy ami a legérdekesebb,az az hogy hogy az Istenbe kerül oda az a toll,vagy radír pont oda,ahova képzelem.

Mennyi az esélye,hogy valaki pont ott hagyja nekem?

1:10000000000

És vajon aki otthagyta,azt mi irányította?

Ha csak a puszta véletlen,akkor is miért gondolta,hogy pont oda?

Ez benne a poén.

Ha erre lenne valami működő elméleti,gyakorlati oktatás,akkor mi mindent lehetne vele kezdeni.

Mennyi mindent meg lehetne szerezni ingyen...

Nekem pont van egy ilyen cuccom,ami pont neked a világot,nekem semmit sem jelent.

Mocskosul érdekes,hogy működik.

Attól függetlenül,hogy ilyet eddig én ritkán tapasztaltam,annak ellenére hogy akár ritkán is megtörténik valami,ami egy az egymilliárdhoz eséllyel rendelkezik...

Ahhoz képest nem rossz!

2022. ápr. 3. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
Azt se felejtsétek el, hogy az online élet miatt egyetlen lépésetek sem titok. Valahol mindent tudnak rólatok.
2022. máj. 3. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!