Szenvedés, depresszió, csalódások sorozata, megalázottság, szomorúság, gyűlölet, szorongás, eltaszítottság, fájdalom, gyász. Nagyjából ilyen. Halott vagyok belül, a lelkem végleg jobblétre szenderült, csak a fizikai testem létezik még és az elkínzott, álomvilágban élő agyam. Egy vegetáló, már csak a megváltó, boldog halálra váró üres váz, egy elátkozott szörnyeteg vagyok. Pedig mindig csak jót akartam, de csak gyűlöletet, árulást és csalódást kaptam az emberektől. Ilyen az élet.
2022. márc. 30. 21:41
4/18 anonim válasza:
2: Röviid??? Szerintem túl hosszú...
2022. márc. 30. 21:42
5/18 anonim válasza:
3: Hány éves vagy? Mik történtek veled, ki szeretnéd fejteni?
2022. márc. 30. 21:43
6/18 anonim válasza:
A hármas a saját nyomorult életét foglalta össze. Szerintem az élet közel sem ilyen. Szerintem jó.
29/F
2022. márc. 30. 21:49
7/18 anonim válasza:
#5 - 25 éves vagyok. Nem tudom mi az amit ki kellene fejtenem. Én mindenki felé szeretettel, kedvességgel, segítőkészséggel viseltettem egész életemben, de minden embertől csak fájdalmat kaptam cserébe. Undorral, megvetéssel, árulással honorálták minden tettem, közeledési kísérletem másokhoz. Az egyetlen lányt akit igazán szerettem és úgy tűnt ő is kedvel, úgy vesztettem el hogy esélyem sem volt megmutatni neki hogy milyen ember vagyok igazából.
Nem valószínű hogy leszek 26. Ha igen, akkor is csak a biológiai testem. Nem mindenkinek tündérmese az élete.
2022. márc. 30. 21:49
8/18 anonim válasza:
Én leírom nektek őszintén.
Pár hónapja az egyik szerencsejátékon az egyiket telibetaláltam.
Rengeteg pénzt már elköltöttem, vettem házat,kocsit, nyaralni is voltam már, barátnőm fürdőben van,de mégis ez az oldal megmaradt ugyanolyan elfoglaltságnak mint régen.
2022. márc. 30. 21:51
9/18 A kérdező kommentje:
Szerintem az a fura, ha valakinek tökéletesnek tűnik az élete...jelenleg el sem tudom képzelni.
2022. márc. 30. 21:53
10/18 anonim válasza:
8, most full komolyan, én csóró vagyok mint a templom egere, 15-20 ezret nem tudsz küldeni pár napra?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!