Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A csúnyáknak az élet minden,...

A csúnyáknak az élet minden, vagy legtöbb területén nehezebb érvényesülni?

Figyelt kérdés
Én inkább a szépeket látom boldogabbnak, sikeresebbnek. Persze nagy általánosságban.
2022. máj. 15. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem értem a lepontozást. Attól hogy valaki jól néz ki még lehet pont ugyanolyan magányos és boldogtalan, mint az aki világ réme.
2022. máj. 19. 20:46
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

11

Azért mert részben eltértél a tárgytól, illetve olyan példát mondtál ami kevésbé gyakori.

2022. máj. 19. 20:59
 13/15 anonim ***** válasza:
0%

Ja értem, jó én kérek elnézést, csak nekünk rondáknak lehet szar és szomorú életünk, de nekünk csakis az... :D

Ettől még az élet nem így működik.

A tárgytól meg nem tértem el, a kérdés arról szólt, hogy a szépek a boldogok és sikeresek. Miközben lehet ronda ember is sikeres és boldog és lehet a szép ember is sikertelen és boldogtalan.

De nyilván egyszerűbb az önsajnálat.

2022. máj. 19. 21:09
 14/15 anonim ***** válasza:

13

Részben tértél el, ezt írtam, és most is eltérsz, ne csodálkozz ha lepontoznak.

Amúgy értelek, jó a hozzáállásod, némileg átérzem a helyzeted, igaz nem vagyok "csúnya", de sok kevésbé előnyös kinézetű ismerősöm van, erre alapoztam írtam választ a kérdezőnek. (8-as írtam én)

2022. máj. 19. 22:17
 15/15 anonim válasza:
62%
Kérdező, aki szép és csaj, azzal pont, hogy esetleg a szépsége miatt fognak kicseszni azok, akik nem annyira szépek..így ennek is meglehet a maga hátránya..plusz a pasik is csak "azt" akarják tőlük, ami megint lélekölő lehet..persze, ha jobb országban élsz, akkor az előbb írt negavítumok már nem nagyon lesznek, és a szépség tényleg tud érvényesülni..persze nyilván irodai titkárnőnek egy ügyvéd itthon is a szebbiket választja majd, ez idáig oké..
2023. jan. 20. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!