A csúnyáknak az élet minden, vagy legtöbb területén nehezebb érvényesülni?
Én azt tapasztalom, hogy igen.
Nyilván ahol a külső a fontos ott már labdába se rúgok. De alapvetően az élet teljesen egyszerű helyzeteiben is azt látom, hogy teljesen másképp állnak hozzám az emberek, főként az ellenkező nem.
Például egy sima bolti kiszolgálás, vagy ügyintézés olyan, hogy látszik rajtuk, hogy szabadulnának már tőlem. Ellenben odamegy munkatársam aki igazi nőfaló. Ránéznek a nők, látod, hogy felcsillan a szemük, tekintetük, keresik a tekintetét, nevetnek minden poénján, szinte vágynak rá, hogy szóba álljon velük.
Munkában is ezt látom. Megrendelői oldalon női társaság. A hozzám hasonlókkal igyekeznek minimalizálni a kapcsolatot. Ellenben amikor ott volt a főnök jóképű fia 1-2 hétig folyton azt kérdezgették ki ő, milyen jó pasi, szálltak rá mint légy a szarra.
Mondjuk a boldogság, siker egy más téma.
Láttam olyan nőket akikre azt mondom, hogy 10/10-esek, igényesek is. Mégis anyu-apu által megtámogatott kis garzonban meg panelokban élnek, van egy autójuk, kutyájuk és ennyi.
De nem látom, hogy olyan fene boldogok lennének, azt látja az ember, hogy inkább megfelelési kényszerük van és kényszeresen vadásszák "álmaik férfiját" valami gazdag, jóképű pasi szerepében.
Közben meg ott vannak, hogy 30-35 évesek, ketyeg az órájuk.
Ehhez képest én leszámítva, hogy párom nincs, összességében elvagyok a világban. Nem mondom, hogy fene boldog vagy sikeres lennék, de az ellenkezőjét sem tudom elmondani, mert alapvetően megvan mindenem.
Elnagyolva: igen.
Amúgy full ugyanez a kérdés, csak bővebb leírással már szembejött velem pár hete, az oldal nem ajánlotta fel amikor kiírtad a kérdésedet kérdező ?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!