Ismerőseimet idegesítik a kérdéseim Messengeren de miért lehet ez?
Figyelt kérdés
Miért nem lehet kérdezni semmit másoktól? Ha a véleményüket kérdezem valamiről pl. hogy milyen szerintük a közeli városban a közbiztonság vagy mondjuk a munkahelyemmel kapcsolatban valamit, az se jó, az is zavarja őket. Miért nem lehet kérdezni semmit senkitől?2022. máj. 15. 06:12
2/12 anonim válasza:
Nem hülyeségeket kéne és nem olyanoktól, akikkel nem vagyok elég jóban.
3/12 A kérdező kommentje:
Nem hülyeségeket kérdezek. De ezeknek semmi se tetszik
2022. máj. 15. 06:47
4/12 anonim válasza:
Minek tartod velük a kapcsolatot?
5/12 A kérdező kommentje:
Valakivel muszáj kommunikálnom más meg nincs
2022. máj. 15. 06:59
6/12 anonim válasza:
"...vagy mondjuk a munkahelyemmel kapcsolatban valamit...": ezt a munkahelyen, munkaidőben is meg lehetne kérdezni.
"...pl. hogy milyen szerintük a közeli városban a közbiztonság...":
ezt pedig itt is meg lehet kérdezni.
Értem, hogy tartani akarod a kapcsolatot valakivel, de érdemes lenne megkérdezni őket előtte, hogy A, van-e erre igénye, befogadná-e a másik ezt. Lehet valaki csak munkatársi kapcsolatot szeretne, semmi mást.
7/12 anonim válasza:
Az x. értelmetlen kérdésre én sem válaszolok szívesen :D
8/12 anonim válasza:
Aki csak kérdezgetni tud mindenfélét, az egy idő után mindenkit idegesít, csak úgy mellékesen. Az emberek nem wikipédiák, próbáld meg elfogadni.
9/12 anonim válasza:
"Valakivel muszáj kommunikálnom más meg nincs"
De most ezt hogy kell elképzelni?
Random ráírsz emberekre idióta kérdésekkel, hogy "Szerinted milyen a közbiztonság Kiskunlacházán?"?
Mert akkor ne csodálkozz, hogy nem akarnak társalogni.
10/12 A kérdező kommentje:
Olyasmi de abban pl. mi az idióta kérdés?
2022. máj. 15. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!