Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért némítanak le meg rakják...

Miért némítanak le meg rakják a kéretlenek közé az üzeneteimet egyes ismerőseim a messengeren?

Figyelt kérdés

Nem nyaggatom őket egész nap üzenetekkel, kapnak tőlem mondjuk olyan napi 4-5-6 üzenetet, azt se egyszerre. De nem is írok minden nap, előfordulnak napok amikor nem írok semmit.

Mégis némítanak, meg kéretlenek közé tesznek aztán akkor onnantól soha többet nem olvassák el amit írok, ez a jellemző.

Egy átlag fiatal felnőtt számára miért sok ennyi üzenet amit írtam? Mi ezzel a baj? Vagy az ijeszti meg őket, hogy úgy rendesen nem is ismernek és elkezdek nekik majdnem naponta írogatni?

2020. okt. 19. 03:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A kapcsolattól és a személytől függ, hogy ok-e napi 5-6 üzi.
2020. okt. 19. 04:11
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg sokallják, kicsit vissza kéne venned.
2020. okt. 19. 04:19
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok,főleg,ha annyira nem is ismered őket.

Őszintén szólva,én is hasonlóképpen tennék,bár nekem nincsenek ilyen félig ismerőseim.

2020. okt. 19. 06:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Sok, de az is lényeges, hogy mit írsz nekik.
2020. okt. 19. 06:40
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nálam, ha nem tartozol a hozzám legközelebb álló mondjuk 10-15 ember közé (ebben a munkatársak is benne vannak), akkor még havi egy üzenet is sok. Szerintem sokan vannak ezzel így.

Ha félig ismeretlenül ennyit írogatsz embereknek, az nagyon nem normális. Senki nem kíváncsi erre.

2020. okt. 19. 07:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Napi 4-5-6 üzenet sok. Ha nem is ismered őket rendesen, és kéretlenek közé tesznek, akkor azt jelenti, hogy megijedtek, nem kérnek belőled, mert ez elég tolakodó dolog.
2020. okt. 19. 09:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én kb.törölnélek is végérvényesen.

De mondjuk én nem is veszek fel ismerősnek olyat, akit nem is ismerek, vagy csak felszínesen, mert egyszer együtt várakoztunk az orvosnál, vagy együtt utaztunk a buszon Budapest-Cegléd viszonylatban.

Még a legjobb barátaimnál is idegesítene napi 6 üzi, mert ha mindegyik ennyit írogatna, az minimum 120 üzi egy nap. Kinek van erre ideje, energiája, kedve? ...és akkor ehhez becsatlakozik egy 500-ik semmilyen "ismerős"

2020. okt. 19. 09:48
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én mondjuk max a vőlegényemmel üzengetek ennyit. Pedig sok barátom van, de velük inkább csoportok vannak, ahol pörög a beszélgetés, az meg más, mert nincs a nyomás, hogy akkor mindenképp nekem kell válaszolni. Egy barátommal sem írogatok kettesben ennyit. Ez rengeteg, engem is idegesítene.

24

2020. okt. 19. 10:26
 9/9 anonim ***** válasza:
Azt miből látni, ha lenémitanak?
2020. okt. 20. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!