Ha benne vagyok egy messenger csoportban,de a csoport tagjai nem ismerőseim facebookon,lehetséges,hogy messengeren mégis "ismerőseim"?
Figyelt kérdés
2021. márc. 17. 10:49
1/4 anonim válasza:
Nem, ott csak a facsés ismerőseidet látod.
2/4 anonim válasza:
Arra gondolsz,amikor egy ismerősöd hozzáad egy messengeres csoporthoz és csak figyelsz,hogy ki ez a sok idegen?
Ha facebookon nem ismerőseid, akkor a messengerben engedélykérés formájában kapsz tőlük üzenetet.Ha arra válaszolsz, onnantól mondhatjuk azt, hogy messengeren ismerőseid.
3/4 A kérdező kommentje:
Nem idegenek,osztálycsoport,osztálytalálkozóhoz.
Egyikőjük vett fel a csoportba.
Írtam már a csoportba,ha ez számít.
Tegnap mdglepődve láttam,hogy messengeren "ismerőseim", facebookon nem.
Ilyen engedélykéréses dolog nem történt.
2021. márc. 17. 11:24
4/4 anonim válasza:
A ketto mar regota parhuzamosan van egymas mellett. Blokkolni is lehet kulon az egyiken. Az is lehet Messengeren, akinek nincs Facebook fiokja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!