Ha tudok róla, hogy valaki rendszeresen 4-5 fős (ottalvós) bulikat szervez a korlátozások ellenére, akkor jelentenem kéne valahol?
Ha egy baráti társaságról van szó és amúgyis találkoznak akkor inkább jelentgetes helyett egy kötelet ajánlok.
Ha nem, (amire keves az esely hogy goldengate oldal altal szervezett gang bang party lesz) akkor sem kellene.
2
Mehet az 30 főig is ha nem beszariak mennek bulizni
Visszatér a Rákosi-rendszer?
Kérdező én megértelek, mert én is szívesen keresztbe tennék néhány embernek és akkora örömmel tudnám végignézni ahogy megkap egy szép csekket akár. Viszont ez szánalmas... Őszintén mondom. Gondolj bele: Nem szeretlek, ezért feljelentettelek bulizásért...Szomorodj el!!! Ugye már érzed te is? Jó hogy nem ereszted le a bicaja kerekeit...
Én is tudnék fogást találni egy ilyen személyen (nem a korlátozásokkal kapcsolatban) de valahogy úgy érzem, utána nem lennék büszke magamra hogy egy ilyen pitiáner dolgot összehoztam. Ellenben, előbb-utóbb úgyis lesz valami gebasz, amihez nekem semmi közöm de jól megszívja majd. Na akkor jöhet a popcorn meg a fölényes mosoly :D csak ehhez türelem kell, várd ki te is.
+ itt valaki írta, hogy ha mások is megtudják azt, hogy spicli voltál, nem leszel népszerű a környéken (teljesen jogosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!