Szerintetek függ az ember testalkatától, hogy betalálja-e egy kéregető?
Bővebben: Egy pénz- cigi- vagy akármikéregető csak úgy találomra kéreget vagy azert mérlegeli kihez is érdemes odamenni?
Mit gondoltok? Mi a tapasztalatotok?
Én már rutinosan hajtom el őket...
Engem ilyenek találnak be, hogy "Figyeljmá' csak 200 forint hiányzik a kávémhoz adjámá'!", magyarul az egész kávé ára hiányzik😂 meg "Szia 2 hete nem ettem, tudnál adni 200 forintot" na meg a "Kérem segítsen beteg gyermekeknek".
A jehova tanúi is mindig meg akarnak téríteni😂
18 éves fiú vagyok, nem tudom miből gondolják, hogy lesz fölösleges pénzem rájuk. Volt aki konkrétan egy ezrest kért, mert ő nem evett 3 hete, de volt vagy 100 kg amúgy. Mindegy, nem vette zokon, hogy nem adtam, visszament dumálni a haverjaihoz a kocsma elé...
Inkább azt mondanám, hogy a kisugárzás alapján döntik el kihez is mennek oda. Engem is amúgy mindig megtalálnak. Legutóbb egy idősebb, molettebb néni jött oda hozzám erősen sántítva, hogy ételre és gyógyszerre kell neki pénz, miközben nagyon mögém nézegetett. Lehet, hogy paranoiás vagyok, de egy elnézéskérés után otthagytam (már amennyire hagyta, mert mondta volna még), mert olyan érzésem volt, hogy volt még vele valaki.
Az utca végén visszanéztem, nem feltűnően, és ugyanez a néni bárminemű sántikálás nélkül igyekezett valahova.
Én láttam egy riportot kéregető kölykökről. Azt mondta a gyerek,hogy az elején válogatás nélkül bárkihez odament de nem tudott jelentősen tőbbet kunyerálni mint miután elkezdett válogatni. De jobban belefáradt.
Tehát szerintem van vqalami ami alapján odamennek valakihez.
Ez lehet a testalkat.
Amugy én is elhajtom őket:meloból jövők,melóba megyek nkncs nálam zs. Vagy már kiköltekeztem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!