Mikor használtok dezodort?
Figyelt kérdés
A kérdésem elsősorban férfiakhoz szól. Edzés előtt vagy után? Az elég, ha reggel használom? Tesi óra reggel van, vigyek magammal dezodort? 17 éves vagyok.2022. máj. 9. 20:31
1/9 anonim válasza:
Ha ki vagyok izzadva akkor és SOHA nem használok mert még büdosebb leszek.
2/9 anonim válasza:
Zuhanyzás után, mikor már száraz a bőröm.
Ekkor van amúgy a legtöbb értelme használni. Mikor tiszta vagy, nincs szagod, nem izzadtál meg. Sok gyártó javasolja is ezt a használatot. Ekkor fejti ki leginkább a hatását. A mai 48, 72 órás cuccok meg simán bírják is így.
6/9 anonim válasza:
Nem használok, edzés után zuhanyzok. Víz, szappan elég.
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez olyan, hogy az ember használja előtte is utána is. A lényeg, hogy gátolja a kellemetlen szagok képződését.
8/9 anonim válasza:
Fürdés után.🤷♂️ Általában indulás előtt szoktam, miközben öltözök fel.
Mondjuk az előbb a tesóm szobájából hosszas sziszegést hallottam, úgy befújta vele magát, hogy még az utcán is érezni... Najó, az utcán ndm, de tényleg az egész házban érezni🙄 hogy ez neki mire jó, aztnem tudom...
9/9 anonim válasza:
Ha fürdés/zuhany után otthon eleget használsz, nagyon sokáig kitart, főleg ha jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!