Csókolták már meg a barátnődet? Hogy dolgoztad fel?
Barátnőm pár napja megivott pár italt egy kollégájával. Ma elmondta, hogy amikor hazafelé sétáltak (közel élünk egymáshoz) a csávó megcsókolta.
Nem tudom kiverni a gondolatot a fejemből. Az a szemét egyszer már kikezdett vele, de amikor megtudta, hogy kapcsolatban van, akkor bocsánatot kért. Most meg ez... Szerencsére otthagyta a munkahelyét, úgyhogy nem kell látnunk többet.
Hogy felejthetném el, hogy valaki más szája hozzáért az övéhez?
Egyszerűen nem tudom kiverni a fejemből.
Olyan, mintha megtörte volna a varázst. Tudom, hogy volt előttem mással is, de egy kapcsolat lényege, hogy miután összejöttetek csak veled csinál dolgokat. Onnantól már senki más. És ezt a csávó elvette tőlem. És a csajom is, hogyha szándékosan engedte neki.
Úgy érzem ezután már semmi sem lesz a régi.
Kinek mi a határ. Én egy ilyenért már dobtam volna,nem csak azért mert nem bírt magával,nem gondolta azt hogy ezzel mekkora kárt okoz a kapcsolatában.
Lennél tovább olyan nővel,aki könnyűvérű lesz ha iszik?? Elmernéd engedni a bnőivel iszogatni,hogy te nem vagy ott stb?
Egy csók miatt - akár ő is akarta, akár nem - dobjak el egy év együtt töltött időt, emlékeket, terveket? Már együtt is élünk egy ideje.
Megpróbálok túllépni rajta, mert nem jelent számomra ennyire keveset ez a kapcsolat. Persze ha mégegyszer valami hasonló történik egy percig sem fogok gondolkozni rajta, hogy ő a hibás vagy sem.
Ha nem is szakítasz vele, ne maradj csendben.
Beszélj vele és mond el neki, hogy egy csók csak úgy nem történik meg. Beszéljetek át őszintén mindent. Ott elég hamar le lehet venni a reakciójából, hogy mi is történt.
Ha akkor sem őszinte, akkor meg tényleg nem érdemes tovább vinni a dolgot.
Mint a másik fél (akivel csalnak), mondom neked, hogy nem bízhatsz a csajban.
Évekig fog hazudozni neked, még akkor is amikor lebukik. Ha nem éred tetten akció közben, mindent tagadni fog mindig.
Ha mégis lebukik, te leszel a hibás: elhanyagoltad, csúnyán beszéltél vele, stb.
Hidd el, hogy aki egyszer megteszi, nem fog leállni.
Attól, hogy beveszed a meséjét csak vérszemet kap.
Egy valamiben bízhatsz: ha eddig még nem csalt meg, ezután meg fog.
Köszönöm tőletek a támogatást!
Igyekszem megfogadni a tanácsaitokat (kivéve a szakítást) és nyitott szemmel járni. Az biztos, hogy mostantól minden gyanús dolgot megkérdőjelezek amit mond, nem fogok vakon megbízni benne.
Beszéltem a sráccal is. Ő is úgy mesélte el a dolgot, ahogy a csajom. Hirtelen csókolta meg amikor felsegítette, egy másodperc volt az egész. És bocsánatot kért.
Azt látom a lányon, hogy tényleg nagy bűntudata van.
Hogy tényleg hűséges-e hozzám majd idővel kiderül. Ahogy mondani szokták a kárán tanul az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!