Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit szólnál, ha az egyik...

Mit szólnál, ha az egyik barátodat/barátnődet érdekelné az exed?

Figyelt kérdés

Az exeddel több, mint egy éve szakítottatok, már nem úgy szereted, de jó barátok vagytok, hosszú kapcsolatotok volt. Már új kapcsolatod van, az exed viszont szabad.

Az egyik jóbarátod/barátnőd pedig azzal áll elő, hogy tetszik neki az exed, és szívesen megismerné jobban.

Hogy reagálnál?

2021. jan. 2. 23:28
A kérdező szavazást indított:
Kiakadnék a barátomra/barátnőmre, talán meg is sértődnék
Nem zavarna, talán meg is próbálnám őket összehozni
20 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
91%

Nem zavarna, miért zavarna?

Sőt, ha kérdezne, őszintén elmondanám, mik a jó (szerethető) tulajdonságai, és miken ment tönkre végül mégis a kapcsolatunk. Nyilván a testi dolgokat nem részletezném, de hogy kb. milyen ember, arról nyíltan beszélnék.

2021. jan. 2. 23:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha úgy van, ahogy leírtad, akkor miért kéne zavarjon? Ha új kapcsolatom van, akkor azt jelenti, hogy tovább léptem. Ha vele még jóban vagyok, akkor nem olyan miatt szakítottunk, ami miatt gerinctelennek tartanám vagy ilyesmi. Úgy gondolom, hogy aki ezen besértődne, az nem zárta le magában még a dolgot - de akkor meg minek van együtt mással? Kit akar átverni?
2021. jan. 2. 23:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem zavarna, de kimaradnék az egészből és nem próbálnék kerítőt játszani.
2021. jan. 3. 01:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Barát párja /exe TABU
2021. jan. 15. 20:36
 5/5 anonim válasza:
Én akkor is, ha már mást szeretnék, rosszul érezném magam miatta. Főleg ha nem csak pl. egy egyéjszakás volt köztünk.
2021. jan. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!