Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kényszeres hazudozó vagyok....

Kényszeres hazudozó vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Folyamatosan hazudok már nem tudom, hogy mióta. De folyamatosan hazudok. Olyankor is, amikor nincs belőle hasznom. És valahogy nem tudom magam leállítani. Van, hogy akkor találom ki, van, hogy megtervezem. Miért van ez? Mitől van ez? Ezen lehet valahogy javítani?
2022. máj. 5. 17:08
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
Most is hazudsz? Szóval nem is szoktál hazudni? De akkor meg...na most belezavarodtam...
2022. máj. 5. 17:22
 2/9 anonim ***** válasza:
59%
Azt mondják hogy a kényszeres hazudozónak ne higgyünk! Úgyhogy azt sem hiszem el hogy kényszeres hazudozó vagy!
2022. máj. 5. 17:23
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

A hazugság nem jó dolog.

19L

2022. máj. 5. 17:34
 4/9 anonim ***** válasza:
93%

Egy időben bennem is volt. Önvédelemből tettem vagy félelemből.

Sokat segített abban hogy ezt így tudjam, hogy ezért hazudozok, hogy rjöttem, miből gyökerezik ez az egész. Például sokszor kerültem bajba apróságokért, sokat kiabáltak velem, sokszor megpofoztak, és ezeket akartam elkerülni a hazudozással vagy a sumákolással.

2022. máj. 5. 17:49
 5/9 anonim ***** válasza:
66%
Kamu. Aki kényszeres hazudozó, az sosem ismeri el, hogy hazudik, és ha szembesítik vele, ordibál és tagadja.
2022. máj. 5. 17:55
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
A szexre kéne összpontosítanod.
2022. máj. 5. 17:57
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

5, amúgy a csalók (mármint azok akik valami kamu szolgáltatással kisalják a másik pénzét) ezért is ügyesek.

Nézd meg egyy átlagember ha lebukik akkor vagy elszégyelli magát, vagy bocsáantot kér vagy a fülét-farkát behúzza.

A szélhámosokat meg ha lebuktatod, nem adják fel, még akkor sem ha konkrétan az arába nyomod a bizonítékot ellene, de nem az igazát próbája bizongatni, hanem a lebuktatóját próbálja megfélemlíteni olyan stílusban hogy nekem igazam van, de neked jogi gondjaid lesznek abból hogy nem hittél.

Szóval ezért ügyesek a szélhámosok, mert ők még akkor is visszatudják terelni a csalásba azt aki épp menekülne el tőle, amikor már rég veszett ügynek tűik az egész.

2022. máj. 5. 18:10
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Ez a kerdes is hazugsag!

Nem hiszek neked!

2022. máj. 5. 22:32
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Ezért "imádom" ezt a pontozási rendszert. Akik próbálnának hasznosan hozzászólni vagy elmesélnek saját sztorit példának, hogy ott mi volt az oka és ebből a kérdező is lássa, hogy nála talán mi lehet az oka, azt lepontozzák, akik meg jönnek ide bohóckodni azokat fel.

Mi abban a hasznos, hogy "Persze, ez a kérdés is hazugság!"?

Milyen információkat írtok ebben, amivel kezdhet valamit akár a kérdező, akár bárki aki hasonló gondokkal küzd?

Tehát az a hasznos ha csak simán ökörködünk a kérdések alatt?

Ezért kéne törölni ezeket a pontozásokat. Nem tükrözik, hogy a kérdésre adott válasz valóban hasznos-e, valóban a kért információkat szolgáltatják alatta.

2022. máj. 6. 02:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!