Mennyire rendezetlenek az álmaid? (Lent értelmesen
leírom)
Figyelt kérdés
A kérdés az, csak nem találtam rá jó rövid szót, hogy az álmaid mennyire követnek egy bizonyos cselekményt. Mennyire van történetük, mennyire filmszerűek? A rendezetlen álom alatt pedig azt értem, hogy a cselekmények nem kapcsolódnak egymáshoz, az egyik pillanatban tetőkön repülsz, a másikban meg már sajtot reszelsz egy barlangban. Stb.
A szavazás ezek alapján: 1 = inkább olyan álmaid vannak, amik egy történetet követnek.
5 = inkább olyan álmaid vannak, amikben az események egymástól függetlenek.
Teljesen random álmaim vannak de szinte mindegyikben eljön a pont, ahol rájövök, hogy álmodok. Innentől ha kellemetlen az álom, ki tudok belőle jönni, ha nem, akkor próbálok haladni kíváncsiságból a cselekménnyel de ha már rájöttem, hogy csak álom, viszonylag rövid idő múlva egyszerűen szertefoszlik és felébredek.
2022. máj. 4. 22:18
2/9 anonim válasza:
Is-is, mindkettő szokott lenni. Amíg Escitilt (antidepresszáns) szedtem, akkor voltak borzasztóan random álmaim, amiket még csak elmesélni se tudtam, annyira szürreálisak voltak. Kb mintha be lettem volna LSD-zve, és az százszor olyan erősen.
2022. máj. 4. 22:39
3/9 anonim válasza:
Ha nagyon sűrű napom volt, vagy nagyon sok(féle) intenzív érzelmet kellett megélnem aznap, akkor az álmaimban barlangban lévő háztetőkön repülés közben reszelem a sajtot. Normális napok után filmszerű álmaim vannak.
2022. máj. 4. 22:46
4/9 anonim válasza:
Hol ez, hol az, változó. Egyedül annyi a fix hogy szinte állandóan álmodok azzal a lánnyal akit szeretek.
2022. máj. 4. 22:55
5/9 anonim válasza:
Általában rendezett álmaim vannak. Viszont ha felkelek reggel 4-5 körül valami miatt, majd egy órára visszaalszok, akkor szinte mindig lehetelen össze-vissza dolgokat álmodok.
2022. máj. 5. 04:59
6/9 anonim válasza:
Random álmaim vannak nekem is mint az elsőnek. Baromi ritka nálam hogy rendezett legyen. Sőt abban sem vagyok biztos hogy volt e már rendezett álmom
2022. máj. 5. 21:49
7/9 anonim válasza:
Az esetek igen nagy többségében rendezettek az álmaim, és olyanok, mintha mini, sorozatrészek lennének. Sokszor nagyon valósághűek, és például ma reggel is úgy jártam, hogy ébredés után pár pillanatig még azon agyaltam, hogy ez most megtörtént, vagy csak álom volt?
Olyan emberek szerepelnek az álmaimban, akiket ismerek és velük mindenféle dolgokat "élünk" át, reális kereteken belül, elég dinamikus eseményvezetéssel. Viszont olyan nem igazán sikerül, hogy folytassam az álmot, pedig néha nagyon jó lenne.
2022. máj. 26. 13:20
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2022. jún. 8. 16:26
9/9 anonim válasza:
Alapvetően nagyon furcsa álmaim vannak. Viszont ha valamire keresem a választ és elalvás előtt kérem hogy álom formájában kapjak választ az adott kérdésemre akkor 90%-ban aznap éjjel tényleg azzal álmodok és az egy összefüggő történet. Néha eltelik pár nap mire sikerül a dolog. Vezetek álomnaplót egyébként, amibe nagyjából, címszavakban leírom hogy mik voltak számomra fontos álomképek és elemzem. Egyfajta hobbim lett ez tulajdonképpen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!